Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Meniul zilei la domiciliu, de la Pizzeria WOW: 8 ciorbe, 8 feluri principale, 7 zile din 7

Pizzeria WOW din municipiul Satu Mare oferă clienților săi, începând de astăzi, pe lângă o sumedenie de sortimente de pizza, și meniul zilei. Și asta nu e tot. De luni până duminică, sătmărenii au ocazia să aleagă preparate unul și unul, fie că vorbim de ciorbe sau de feluri principale.

,,Suntem singura locație din oraș care oferă la meniul zilei 8 sortimente la ciorbe și 8 sortimente la felul doi”, anunță reprezentanții pizzeriei. Dacă vă este poftă de o ciorbă de porc sau de văcuță, perișoare sau burtă ori doriți să mâncați un fel principal consistent, la WOW găsiți în fiecare zi, de dimineața și până seara, preparate delicioase gata să vă surprindă papilele gustative.

Meniul zilei cu livrare la domiciliu a fost lansat astăzi, vineri, 20 martie 2020. Meniul costă 16,99 lei, iar comenzile se fac la telefon 0741.789.789, 0752.789.789 sau 0757.789.789, de luni până duminică, între orele 9.00 – 23.00.

 

8 comentarii

  1. LUP Răspunde

    Ai prins lozul este ma flamandule-te-ai imbogatii acuu pe seama spaimei din tara ca ai dat chix cu afacerile este..lupule ce iti schimbi blana da naravul ba..Pfffiiiuu..

    • Lupul cel real Răspunde

      Pentru domnul Lup cel fals.
      Ai vrea tu sa ai 27 de angajați,să ai atâtea evenimente ca mine sa vinzi atâtea pizza cât vând eu(și pentru cultura ta din generală) nicio pizzerie din oraș nu vinde atâta pizza cât vindem noi!
      Eu nu fac asta ca sa ma îmbogățesc, mi-am lărgit paleta de produse ca sa nu imi țin in șomaj tehnic colegi!
      Fa un tur al orașului sa vezi ca aproape tot este închis!!!Iar acei oameni stau acasă.
      Iar tu nu vezi ce se întâmpla!
      MEDITEAZĂ CE ȚI-AM SCRIS POATE ÎȚI VEI SCHIMBA PĂREREA
      27 ANGAJAȚI —— 0 ȘOMAJ
      WOW cât de rai și invidioși sunteți

  2. Marin Răspunde

    Am comandat taraneasca de porc cu cartofi aurii cu snitel de pui…..taraneasca cu putine zarzavaturi!!!! Apa lunga!!!! Snitelul este uscat ….cartofii acceptabili…..fara salata!!!!!
    Sunt restaurante care ofera si desert ……deci per total…..NU RECOMAND!!!!!
    Se pare ca orice face acest domn …..e de natura dansului sa fie de calitate slaba!!!!

  3. Vasile Răspunde

    Mai sunt si alte firme care au o gama foarte bogata .cele mai bune sunt Moara cu noroc si Alesta

  4. Ardelean Răspunde

    De departe cele mai bune variante sunt la Lorens. Poti alege intre patru variante zilnic, la fel de bine gatite ca inainte, la acelasi pret si ambalate individual foarte practic. Acum se vede cine are o afacere serioasa, si nu e simpku profitor.

  5. bla Răspunde

    Toti se lauda ca iti aduc mancarea pe timpurile astea, ca tu sa nu iesi din casa! Mai exact tu stai acasa ca sa te protejezi, ti-ai luat mancare in exces (si e vina televiziunilor si a presei! nu a ta), dar acuma cand te-ai pregatit sa faci fata virusului, vin astia cu restaurantele si zic: hai ca ti-l aduc eu(virusu)! Chiar astia care au conact cu oamenii, banii , manipuleaza mancare etc. Voi realizati ca , datorita faptului ca bucatarii si personalul fast-foodurilor NU sunt testati de corona virus, ei pot sa ne bage orasul in carantina in doar 12 ore? Maine putem vedea in satu mare 200 cazuri si toate pornite de la un bucatar. Eu nu zic de Pizeria WOW. Eu zic de toti. Voi astia ce aveti pizzerii si tot felu, va recomand sa incetati cu reclamele astea inselatoare, pentru binele vostru…o sa va treziti fara afacere si la puscarie sau dosare. Mare grija ca nici politia nu e testata! Sa se inteleaga: politia rutiera care e foarte expusa la corona virus NU este testata! Sunt potentiali transmitatori.Chiar mai periculosi decat restaurantele ce fac catering! Vedeti cazu cu ultimu accident de la Botiz

  6. lol Răspunde

    Urasc diminutivele astea ‘vacuta’ ‘chiftelute’ etc. Parca e scris pt retardati. 🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.