Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Ministrul Sănătății și-a dat demisia, în plină criză COVID-19!

Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză de coronavirus. Decizia lui Victor Costache vine la o zi după ce a declarat la că toți bucureștenii vor fi testați împotriva COVID-19.

Potrivit surselor Digi24.ro, lui Victor Costache i-a fost cerută demisia.

Surse din conducerea PNL au spus pentru Digi24.ro că ministrul sănătății și Ludovic Orban au avut aseară o discuție aprinsă pe tema lipsei de echipamente din spitale și a haosului organizatoric, însă premierul a fost furios mai ales din cauza anunțului privind testarea bucureștenilor, anunțată, se pare, de ministrul Costache fără să aibă acoperire logistică. 

Sursele citate susțin că lui Victor Costache i s-a cerut să iasă public ca să prezinte scuze cu privire la acest anunț. De asemenea, el ar fi vurt să demisoneze încă de luni, de la izbucnirea scandalului privins situația dezastruoasă din spitale, mai  spune aceste surse.

Favorit pentru a prelua funcția de ministru al sănătății este Nelu Tătaru, în prezent secretar de stat în minister.

Ludovic Orban: Am luat act de această demisie, îi voi transmite președintelui Iohannis această demisie. Aproape 5 luni de zile Victor Cotscahe a făcut parte din guvernul pe care îl conduc și împreună am luat o serie de decizii importante. 

Regret demisia, pe de altă parte o înțeleg și îi mulțumesc. 

Îi voi propune domnului Președinte pentru funcția de ministru pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru

Voi continua să întăresc echipa de la ministerul Sănătății. 

Sursa: Digi24

12 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Tot guvernul romaniei e la fel ca acest costache !!Daca virusul nu pleaca din Romania de buna voie,de mila sau plictiseala,o sa fie jale !!

  2. 😁😁 Răspunde

    🙄🙄

    Tot sistemul e bine pus la punct, numai este nimic de rezolvat

  3. zoli Răspunde

    atunci incepand cu luna viitoare este eligibil pentru pensia speciala !

  4. x-ulescu Răspunde

    toti ministrii avizati negativ ( in comisii nu de virus ) sa-si dea demisia ,pana nu se intampla alte catastrofe din cauza incompetentei lor

  5. Bubu Răspunde

    Un lăbar laş şi incompetent, ca şi tot “guvernul meu” în frunte cu trădătorul de neam şi țară de la Sibiu!!!

  6. mipudeco Răspunde

    Mă bucur.
    Dar îmi vine să urlu la gândul că avem nevoie de cineva priceput și nu avem de unde să îl luăm. Si atunci, graba strica treaba, vom pune un altul tot la întâmplare.

  7. Adinutza Răspunde

    UN RATAT cum sunt cam 90 % din cei care conduc tara asta.Tara asta are oameni instruiți,capabili si dăruiți meseriilor lor dar nu încap de niste idioți,lingai si incapabili în frunte cu bețivul Orban si analfabetul de limba romana Iohanti cu toata Diaspora lui care nu trebuiau nicicum lăsați în țară.Noi stam in case si ei continuă să vină si se plimba linistiti,de-a lungul si dea latul tarii.Cu PSD a fost cum a fost dar ăștia sunt sub orice critica,..Suntem singuri în această lupta… poate doar cu Dumnezeu.

    • curios Răspunde

      Ţi-ai luat azi medicamentele Adinutzo? Nu cred. Ştiu că o regreţi pe Dăncilă dar nu te pot ajuta decât cu un sfat: consultă un medic!

  8. Radical2 Răspunde

    Nu cred ca el are vreo vina. Sa speriat de corupțiaruptia din spitale. A văzut ca nu ai cu cine fiindcă la DSPuri e jale. Manageri puși politic. Corupția ucide.

  9. Londra Color Răspunde

    Fernea ministru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.