Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Ofertă specială de la Gemelli: Pizza la 12,90 lei

Pizzeria Gemelli vine cu o nouă ofertă pentru sătmăreni. Pentru că foarte multe persoane se află în această perioadă în case din cauza epidemiei de coronavirus, cei de la Gemelli s-au gândit se le ofere oamenilor o pizza delicioasă la un preț cu totul și cu totul special.

Dacă vi se face poftă de o pizza, sunați la Gemelli pentru a nu rata super oferta. În acest weekend veți plăti mai puțin și vă veți putea bucura de aceeași calitate marca Gemelli. Până în data de 22 martie, orice pizza comandată costă doar 12,90 lei. Oferta este valabilă pentru pizzele de 32 de centimetri ce sunt comandate telefonic sau online.

Comandă în siguranță de la Gemelli

Conducerea Gemelli anunță că a dispus o serie de măsuri de siguranță împotriva noului virus Covid-19. Livratorii au asupra lor geluri de dezinfectare pentru a putea să se igienizeze cât mai des pe mâni și poartă în permanență măști și mănuși chirurgicale de unică folosință. Astfel, livrarea se face în condiții de maximă siguranță. De asemenea, Gemelli își încurajează clienții să aleagă plata cu cardul în locul numerarului.

6 comentarii

  1. Giovanni Răspunde

    La câtă făină mi-am cumpărat ,doi ani numai pizza făcută acasă mănânc 🙂

  2. bla Răspunde

    12 lei? toti aveti oferte. dar cand ajunge comanda se face 45 lei din 2 pizza! Asta stiu toti… si aia ca 1+1 …1+1 = 4 daca intrebi o pizzerie. Ca sosurile, ca ambalaju ca beshini. nu ne luati cu deastea . cand o sa mananc o pizza la voi si o sa imi ceri 12.5lei mai vb. Pana atunci singura oferta reala pe care poti sa o dai se numeste : Covid19

  3. Vlad Tepes Răspunde

    # Bla – ai perfecta dreptate .

  4. y Răspunde

    Îndemn pe toată lumea să-și prepare mâncarea singur. Nu există absolut nici o garanție că exact tocmai de la ei nu ne vom pricopsi cu vreo coroană. Ca pe vremuri, faceți acasă. Materie primă este. Încă. Oricum majoritatea stăm acasă deci timp ar trebui să aibă fiecare. Dacă nu aveți caietul de rețete a bunicii aveți tot internetul la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.