Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Polițiștii pun la megafoane imnul României. În semn de mulțumire pentru cei ce respectă carantina

Polițiștii din toată țara vor pune la megafoane imnul de stat al României, în semn de mulțumire pentru cetățenii care respectă carantina. Acțiunea va avea loc în această după-masă, sâmbătă, 28 martie.

,,În semn de mulțumire pentru românii care respectă “carantina” și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, la ora 17:00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție”, a anunțat pe Facebook, polițistul Felix Văsuț, liderul Sindicatului Europol Satu Mare.

5 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Da sigur,desteapta-te romane ca tare ești adormit!Auzirea imnului național de către satmareni (români,maghiari și alte nationalitati)va însemna o mare izbăvire!!O sa primească oamenii sănătate, cardul pe care vine leafa(când muncesc)o sa se umple de bani (poate euro),virusul micuț,obraznic și sprinten se va face nevăzut din România iar oamenii vor putea sa-şi reia vechile obiceiuri creștinești,printre care chiolhanurile,frecventarea barurilor și îmbogățirea patronilor cu banii primiți de la părinții și bunicii petrecaretilor (în week-end nu mai aveai loc de atâta puzderie de tineret crestin).Se dovedește încă o data ca statul este impotent din toate punctele de vedere.Avem în fruntea instituțiilor statului oameni fără inima fără Dumnezeu și fără o minima viziune!Interesează pe statul roman ca oamenii 90%dintre ei nu au măști de protecție și folosesc o masca spălată și respalata de n’ori sau ca nu au mănuși de prtectie?NU,NU interesează. Trebuie sa așteptăm ca sa vina echipament medical din…China sau de airea unde micuțul șmecher Covid 19 a făcut ravagii! Noaptea minții sau interes ca sa se infecteze cât mai mulți și sa mai piară din populimea îmbătrânit?Ce?nu avem în tara ateliere de croitorie care sa facă echipnet medical?Bine ca de pensiile nesimțite nu s-au atins stimatii politicieni ajunși la putere.Important pentru ei sa te duca cu zaharelul și sa aștepte o mare minune peste noapte,da de vine cineva și face hocus-pocus și dispare micuțul obraznic Covid 19…..Visuri de fată mare…Mă tem ca va trece mult pana vom scăpa de el…..Poate ca nici nu va dispărea de tot ci va sta la panda mușcând și făcând prăpăd printre oameni….nimeni nu știe asta dar tot așa nimeni nu garantează ca va dispărea în 2.3.6.10 20 de luni….Ia uitati-va ce masuri au luat în Maramureș autoritățile și o sa va dați seama ca autoritățile sunt din nou primele la…lene și nesimtire!!!
    Va doresc sincer tuturor Multă sănătate și înțelepciune sa ne îndreptăm gândurile și privirea spre cel care poate sa ne izbăvească sufletele!!!Duminica frumoasa sa aveți cu familiile voastre.

  2. Radical2 Răspunde

    Lăsați imnul. Problema e cum scapam de corupți și de managerii puși politic din spitale. Asta ne omoară. Acolo s-au sifonat banii. Sa scapam de corupți, apoi putem asculta și imnul cu mândrie.

  3. Marin Răspunde

    Bine, se aude imnul, suntem pe primul loc la viruși? O tâmpenie!

  4. Petronel Răspunde

    In loc sa se testeze toata tara daca au sau nu virus si apoi triati si carantinati, astia vin cu propaganda de 2 lei. Vai de noi, cand o sa se faca testele cum trebuie vom fi mai rau ca SUA. Fara teste, nu exista infectati, asa-i Rromania? Daca testele nu le pot face rost la timp, imaginati-va vaccinurile cat de greu le vom primii, daca vom primii…

  5. Lili Răspunde

    Domnu Vela Marcel, institutiile statului, mai ales cea la care lucrati sunt platite sa apere si sa aplice legea!
    Cu chestii patriotarde nu este nici locul, nici timpul sa ne ocupam!
    Asigurati tot echipamentul de protectie necesar cadrelor medicale, testati masiv si obligatoriu toate internarile si nai aveti multe de facut inclusiv desfintarea pensiilor speciale domnule ministru Vela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.