Ultima actualizare: ieri, 20:02
Locale

Prinși pe străzi fără justificare. Peste 170 de sancțiuni aplicate de polițiști în 24 de ore

Sătmăreni prinși pe străzi fără justificare. În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 170 de sancțiuni, în valoare de peste 300.000 de lei, informează Instituția Prefectului.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat 172 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 307.600 de lei, persoanelor care nu au respectat prevederile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3 din 24 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv au părăsit nejustificat locuința și nu au putut prezenta, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

Tot pe parcursul zilei de ieri, 29 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni care au vizat verificarea a 53 de agenți economici, de pe raza județului Satu Mare, a căror activitate a fost suspendată în această perioadă, fără a fi identificate nereguli, aceștia înțelegând gravitatea situației și astfel conformându-se.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.