Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Sătmărenii sunt chemați la balcoane! Solidaritate faţă de cei afectaţi de COVID-19.

Sătmărenii sunt chemați la balcoane! O sătmăreancă a trimis redacţiei PortalSM o propunere de mobilizare masivă a celor din municipiu, în semn de solidaritate faţă de cei loviţi de COVID-19.

“Sătmărenilor, ce ziceți?

Ieşim cu lumina de la telefon la fereastră în semn de solidaritate faţă de ţările afectate de COVID-19! La ora 22 pentru 5 minute hai să fim solidari!! Toate străzile principale şi nu numai, în sate, în oraşe, în judeţ!!!!”, ne-a transmis sătmăreanca.

Aşadar, vă invităm la un moment de solidaritate!

Daţi mai departe acest articol!

 

8 comentarii

  1. Stefan Lucian Răspunde

    Eu am să ies pe balcon cu dovleacul de la haloween. Sunteţi de râsu’ puii ! Faină propunere,super articol !

  2. satmarean Răspunde

    neam de turma si prosti

  3. 112 Răspunde

    Se chiama flash mob,super cunoscut in toata europa(in Italia se foloseste in fiecare seara la 21.00 )…dar de unde sa stie taranii de mai sus care nu au iesit in viata lor din SM. Stiti numai sa jigniti aia iesiti afara,dar multi dintre voi au orizonturile mult limitate.

    • Stefan Lucian Răspunde

      Ai citit în viaţa ta de sclav o carte?… Întreb pentru un prieten! Sau ai fost ,,afară” să pui faianţă ori să le stergi bătrânii la cur?

    • bla Răspunde

      112 tu esti oaie din turma . Flash mob = efect de turma. Tu nici limba romana nu o sti! Cum sa zici “se chiama” ? Dai dovada de : beeeeeheheheee . Si cica in Italia “se foloseste” :DDDDDDDDD mai mult beeeeeeheheee!!! Si mai vorbesti ca aia ce o comentat mai sus au orizonturile limitate? Tu esti cel mai limitat ! Esti limitat legal

      • 112 Răspunde

        Tu nu ai sa scrii niciodata in cate limbi o fac eu,iar asta face sa te mai si incurci(chiama/cheama)..”se foloseste” aceasta propunere,ce e gresit? Tu daca candva ai facut parte din diaspora ,crezi ca esti mai destept?Esti tot unul ce pana nu demult te kkai in afara casei.

  4. diana Răspunde

    RUSINE DIASPORA…ASA VA IUBITI TARA SI RUDELE CA ATI VENIT SA LE INFECTATI ! TREBUIA SA RAMANETI ACOLO..LA GREU NU E BINE IN ALTA PARTE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.