Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO. Fără niciun Dumnezeu! Se fură mărțișoarele de pe mormintele din Satu Mare

Mai multe persoane din municipiul Satu Mare s-au plâns de faptul că le-au fost jefuite mormintele celor dragi. Oamenii sunt triști și revoltați în același timp, și toți au o dorință comună: instalarea unor camere de supraveghere în cimitire.

Tatăl îndrăgitei Paula Raț a postat un mesaj pe o rețea de socializare, precizând că de cinci ani mormântul fiicei sale este jefuit.

„Este strigător la cer, de aproape cinci ani niște neoameni fură de pe mormântul fiicei noastre, toate floriile, mărțișoarele, oare au suflet acești hoți?! La ora 13 erau acolo, acum nu mai sunt”, este mesajul lui Catrinel Raț.

Nu este, însă, singurul ce se confruntă cu o astfel de problemă. Mai mulți sătmăreni au spus că au pățit același lucru.

„Exact aceeași problemă o avem și noi la cimitirul de pe strada Amațului. Să le fie rușine!”, a mai spus o sătmăreancă.

„Nu este singurul cimitir din care se fură morminte. De pe mormântul soțului meu au furat flori, coroane, candele”, a spus o altă sătmăreancă.

O femeie i-a rugat pe cei de la cimitirul de la Cap Pod Decebal să instaleze camere de supraveghere, iar răspunsul a lăsat-o fără cuvinte.

„La cimitirul de la Cap Pod Decebal de nenumărate ori au furat florile de pe mormântului soțului meu, atât cele artificiale, cât și pe cele vii, inclusiv cu vaze cu tot. Când am avut curajul să întreb de la cei care administreză cimitirul în legătură cu instalarea unor camere de luat vederi, mi s-a pus întrebarea: Voi plăti eu instalarea și supravegherea???”, a spus sătmăreanca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.