Ultima actualizare: azi, 14:26
Locale

Se reiau parțial consultațiile la Policlinica Veche

Se reiau parțial consultațiile la Policlinica Veche. Începând cu data de 01.04.2020, în cadrul Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și Tășnad se asigură asistența medicală la unele specialități pentru următoarele situații:

-controale post operatorii

-suprimarea firelor de sutură

– suprimare, schimbare aparat gipsat

-pansamente

-monitorizarea gravidelor

Programul consultațiilor este următorul:

Chirurgie Generală  –   zilnic, 07.00 – 14.00

Chirurgie Plastică –  zilnic.   08.00 -10,00

Obstretică Ginecologie – zilnic, 07.00 -13.00

Ortopedie  – zilnic, 07.00 -14,00

Chirurgie Pediatrica –  08,00-11,00 în zilele de, luni, miercuri, joi și vineri

Obstetrică Ginecologie Tășnad  luni și marti 07.00-15.00, miercuri și joi 07.00-14,00, vineri  07.00-12.00.

Consultațiile se vor efectua pe baza de programare telefonică și în urma triajului epidemiologic efectuat la cortul amenajat în incinta Policlinicii.

Sursa: Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

6 comentarii

  1. Pacient Răspunde

    Ooo! Ce minune! Directorii spitalului și policlinicii au aflat că mai există și alți bolnavi, în afara celor de COVID!

  2. obiectiv Răspunde

    Mi-ar fi rușine, să fiu medic, cu un salar de lux și pentru propria securitate să nu îți permiti să îți cumperi niște măști și mănuși, ce să mai zic, oare cu cât ar fi trebuit să îi plătească statul că recurgă la achiziționarea unor astfel de materiale!!??
    Oare aceste lipsuri din spitale de stat nu s-au datorat și faptului că unii dintre medici au luat aceste materiale de protecție pentru a le utiliza la cabinetele lor private sau le-au dat la rude și prieteni????????
    Păi măști și mănuși nu ar fi trebuit să existe permanent în magaziile spitalelor, precum și combinezoane, dacă nu au fost pe stoc, cum oare au consultat sau operat pacienții până acuma medicii și asistentele??????
    Toți cetățenii, credcă și-au cumpărat din magazine sau farmacii astfel de materiale de protecție pentru a se proteja în spațiul public de cei infestati.
    Mă întreb oare personalul medical, în timpul liber, pentru a se proteja în spațiul public de infestați, la alimentara la piata, etc, tot statul e obligat să le asigure materiale de protecție, pentru că nu își permit din salariile lor de lux ca să și le cumpere??????

  3. Ion Răspunde

    @Pacient Au aflat ca sunt si altii in afara de COVID. Si acuma vor fi toti pacientii cu COVID. Vine un pacient asimptomatic, stranuta de 2 ori ori isi duce mana la gura si apoi atinge clanta usii si gata discriminarea de care spuneai. Hai sa strigam: fara discriminare in Romania!!!
    @obiectiv Vezi ca esti subiectiv. Salarii de lux?! Comparativ cu ce? Cu pensiile speciale nejustificate care inca sunt in vigoare?
    ” măști și mănuși nu ar fi trebuit să existe permanent în magaziile spitalelor, precum și combinezoane, dacă nu au fost pe stoc, cum oare au consultat sau operat pacienții până acuma medicii și asistentele”. Pai hai sa ii intrebam pe medicii din Italia, Franta, Spania, SUA, ca vad ca si acolo e criza de produse. Mor medicii peste tot in lume ca nu au cum sa se protejeze, dar sigur e o conspiratie mondiala a medicilor care fura produse. Cum de nu s-au gandit medicii din state mai bogate sa isi cumpere produse?!
    Toti cetatenii si-au cumparat masti? Asa zici? Sa ii spui si doamnei care stranuta duminica in Kaufland in mana, fara sa aibe masca.

  4. pacient Răspunde

    E mult mai simplu să se spună că vin pacienți cu covid care strănută și îmbolnăvesc alți pacienți, decât să existe manageri competenți care să gândească și să pună în circuitul medical măcar cabinetele de la policlinică! Și noi mergem la muncă zilnic, într-un loc unde intrăm zilnic în contact cu posibili infectați cu covid, dar nu ni se spune să nu-i primim, pentru că vor strănuta și ne vom îmbolnăvi!!! Și nu avem niciun echipament de protecție, nu procurăm singuri, din banii noștri, așa cum putem. Sunt de acord că e foarte greu să fii cadru medical în această perioadă, că e foarte periculos, dar nu sunt singurii care intră în contact direct cu posibilii infectați, care își pun sănătate sau poate chiar viața în pericol. Și atâta timp cât stau într-un spital în care nu există niciun caz de covid, pot să stea liniștiți mai departe. Cum ari fi dacă polițiștii sau polițiștii de frontieră s-ar fi închis în sediu și ar fi spus, nu primim pe nimeni pentru că e posibil să fie infectați cu covid? Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște! Nu sunt medicii prietenii noștri, din păcate, dar omul merge la ei pentru că e bolnav nu pentru distracție sau din plictiseală.

    • Ion Răspunde

      Nu exista COVID fiindca nu se testeaza. Eu nu sunt asa de convins ca nu avem deja cazuri de ordinul sutelor in judet. Iar in orice spital nu sunt aceleasi persoane in fiecare zi, ca la un loc de munca obisnuit. Adica datorita rulajului de oameni, sansele de infectie a mai multor persoane e mai crescuta intr-un spital/ o policlinica decat intr-o inteprindere unde sunt aceiasi muncitori zi de zi. Cred ca intelegi ce vreau eu sa spun. Iar contactul fizic dintre un medic si pacient e mai apropiat decat intre un politist de frontiera si o persoana ce trece granita etc. Iar daca fac boala medicii, atunci cine trateaza bolnavii? Asta ma intreb eu. Si nu as chema gravidele in perioada asta in spital, doar in cazuri extreme.

      • ... Răspunde

        Și atunci gravidele să rețină copii în 2-3 luni peste termen până trece criza???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.