Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Testele pentru coronavirus se vor face la Satu Mare!

Testele pentru coronavirus se vor putea face la Satu Mare! Directorul de cabinet al Instituţiei Prefectului Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat pentru PortalSM că la începutul săptămânii viitoare urmează să fie aduse la Satu Mare teste pentru depistarea coronavirusului.  Medicii sătmăreni instruiţi la Cluj vor utiliza un aparat existent la sediul Direcţiei Santiar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare.

Contractul cu firma care furnizează kiturile de testare a fost semnat vinerea trecută, iar termenul de livrare este de 10 zile. Astfel, se estimează că la începutul săptămânii viitoare se vor putea face testări pentru coronavirus la Satu Mare.

“În momentul de faţă aflarea unui rezultat durează mult pentru că testările se fac la Cluj, medicii și aparatul de acolo fiind foarte aglomerați. La Satu Mare rezultatele testelor vor putea fi aflate în circa 12 ore”, a spus Adrian Cozma.

3 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Sa le faceti cât mai repede…Sunt mult mai multe cazuri aici in SM.Ar trebui testarea in masă a oamenilor începând cu cei din sănătate,poliție vânătoare și farmaciste cele mai riscante meserii din zilele astea grele…Iar după aceea al tuturor..Asa am avea mari surprize…la numar..Doamne ajuta

  2. bla Răspunde

    am vrut sa intreb ce vânătoare ? :)) Dar o scapat o litera

  3. profesor Răspunde

    Domnule Cozma, sunteți avocat, explicați șefilor bătuți în cap să accepte ca angajații să lucreze de acasă, desigur acolo unde e posibil! Nici măcar atunci când e vorba de VIAȚĂ SAU MOARTE unii șefi nu înțeleg că oamenii sunt cei mai importanți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.