Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Un funcționar public a donat Spitalului Județean Satu Mare 10.000 lei! Apel către sătmăreni

Sătmăreanul Cosmin Dorle a donat 10.000 lei Spitalului Județean Satu Mare. El lansează un apel pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri în vederea dotării Spitalului Județean Satu Mare, în criza COVID-19.

Funcționarul public a lansat o campanie ce se adresează, în mod special, funcționarilor publici sătmăreni din instituțiile deconcentrate și subordonate, celor din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului, juriștilor, avocaților, judecătorilor care activează în Satu Mare și, nu în ultimul rând, fiecărui cetățean ce are posibilitatea de a ajuta.

Redăm integral apelul sătmăreanului:

Dragi prieteni, colegi, stimați sătmăreni

Având în vedere situația îngrijorătoare în care ne aflăm din pricina acestui nou tip de virus care face ravagii în rândul omenirii, fac un apel către toți oamenii inimoși – prieteni, colegi din Instituția Prefectului și din Ministerul Afacerilor Interne, funcționari publici și administrația locală, cadre din Ministerul de Justiție, avocați și nu numai, haideți să donăm pentru unitățile spitalicești din județul Satu Mare și pentru protecția celor care se luptă cu răul provocat de Coronavirus!

Alături de oamenii cu suflet mare am deschis un cont la Banca Transilvania, RO60BTRLRONCRT00J1005602 pentru lei sau RO45BTRLEURCRT00J1005602 pentru euro pe numele Sergiu Ioan ILIȘ.

Aici puteți dona cât considerați Dvs. de cuviință, asigurându-vă de întreaga transparență privind fondurile adunate. La finalul inițiativei pe care o lansez astăzi opiniei publice vom face publice toate informațiile financiare.

În numele familiei mele, donez 10 mii lei și vreau să mulțumesc direct unui prieten adevărat care a donat deja 300.000mii lei către Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

În încheiere, țin să precizez că această inițiativă este strict umanitară și îmi pare rău pentru acele persoane care se pot gândi că în perioada aceasta se poate astfel câștiga capital de imagine.

Vă mulțumesc în mod deosebit! Haideți să ne demonstrăm unul altuia că umanitatea, solidaritatea și unitatea nu au dispărut!

Cu deosebit respect, Cosmin Mihai DORLE

13 comentarii

  1. Driver one Răspunde

    Felicitari.
    Poți spune prietenului tău, dnul Radu Șomle,, să doneze și dănsul, crede mă are de unde.
    In rest repet bravo.
    Hai Răducu..hai

    • Adrian Celentano Răspunde

      Doneaza Dorle? Doar unchiu-sau are Mujdeniul, acolo unde-s izolati cei care vin de dincolo! Doar vin banii inapoi inzecit de la stat, pentru cei ale caror hoteluri sau pensiuni sunt folosite in acest scop. Doar prietenul lui Dorle, prefectul Radu Bud a decis in comitetul de situatii de urgenta judetean, mutarea izolatilor la Mujdeni.
      Si daca mai citim atent acest comunicat de presa, vedem ca, contul de donat este pe persoana fizica Sergiu Ilis si in acelasi rand pe numele unui apropiat din PNL.. de ce nu se fac donatiile in contul unei asociatii? Exact cum se procedeaza peste tot? Deci, in concluzie domnul Dorle prin aceasta sponsorizare si-a asigurat un post caldut, ori pentru el in viitor, ori se fac miscari de trupe la AFIR si atunci amanta Adriana cu care are un plod, va trebui mutata pe un post mult mai caldut. Vedeti, DNA inchide ochii la toate aceste lucruri!

      1. Verificarea studiilor lui Cosmin Dorle (juristul repetent) . Trebuie intrebat fostul coleg de scoala, subprefectul Tamas Alfatter care stie mai multe detalii?!
      2. Verificarea concursului la Bucuresti la AFIR CENTRAL, a domnisoarei amante Adriana?! PS: a se lua in calcul traficul de influenta, masluirea concursului, etc.
      3. Verificarea la acel moment a ordinelor de deplasare la Bucuresti?! Si motivul/scopul trecut pe acestea! Doi angajati plecati in acelasi timp la Bucuresti: seful de la juridic Dorle si amanta Adriana, care era secretara prefectului.

      4. Verificarea de catre DNA prin solicitarea institutiei ANAF a decontarilor cu statul a Complexului de la Mujdeni (caz proaspat)

      5. Verificarea la OCPI a titlutilor si tot ce tine de prefectura in relatia cu OCPI, in ultimii 2 ani si jumatate. Hotarari si puneri in posesii ilegale. A se interoga: directorul Prodan Sarolta Monica, seful de birou Crespoi, juristul sef Dorle, registratorul OCPI, Cristian. (Poate de aici justifica cei 10.000 lei)

      6. Verificarea in relatia cu APIA a platilor subventiilor catre AF-ul Dorle de la Lazuri. Inclusiv verificarea legalitatii contractelor de arenda de la Primaria Lazuri

      PS: E bine sa ai o functie intr-o institutie cu decizie, sa poti veghea toate afacerile tale si ale neamurilor tale. Nu, Dorle?

      PS 1: E bine sa poti sa mergi in timpul programului de serviciu unde isi doreste inimioara ta, atat cu masina de serviciu a institutiei !?

      PS 2: D-le Dorle: ce mai face familia Certezanul sau familia Mike de la Halmeu? Îi mai țineti in spate? Le mai puneti o vorba buna: gen AFIR? Gen Vana Halmeu – transportul de sare (pardon tigari) ?

      Cu deosebit respect,
      Cetateanul de rand care nu vede aceste lucruri!
      Spor la donat banutii furati, dar catre stat,nu la Coronavirus!!!

      • Om Răspunde

        Rar am vazut un comentariu mai jegos ca si acesta. Domnule Dorle, chiar daca v-au sarit invidiosii la gat, gestul a fost frumos. Felicitari !

        • Dorlisor Răspunde

          Vezi “omule” ca tot esti maro pe la bot! Nu mai ridica hotii in slavi! Dai un search pe portalsm.ro la cuvantul DORLE si ai sa vezi cine e clanul Dorle.

  2. Kalvarul Răspunde

    De ce nu spuneti numele prietenului care a donat 300.000 lei? Vom solicita in scris prietenului dvs., prefectului BUD sa dispuna o ancheta la Spitalul Judetean pentru a face verificarile necesare.

    Oare prietenul adevarat sa fie Certezanul sau familia Mike? Sa fie banutii facuti din contrabanda cu tigari?

    De ce nu ne spuneti domnule Dorle toate aceste detalii?

  3. mae Răspunde

    no Cosmine asta tio trebuit,mai bine taceai…..apoi cam au dreptate ca nu stiu cind lucrezi tu la stat ca numi prin cafenele,la omw stai la tot feluri de intilniri…cu privati…..afaceri,intelegeri …….numai pentru stat nu lucrezi……..doar faci prezenta,,,asta sint virusul TARII,,si alti multi ca tine ….numai bine

    • Hytyl Răspunde

      La pecoul de pe botizului.. cu masina de serviciu, daca nu dusterul alb, atunci cu daewo gri. Mare aFacerist

  4. Matilda Răspunde

    Felicitari! A furat sau nu a furat, dar a donat! Marii hoti ai orasului si jud.: Szabo, Govor, Ciocan,… etc. samd tac din clontz si fac pe strutzii, noroc ca avem nisip berechet! Dar dl Gaboras Kereskenyul cu consilierii si primaria ce fac acum in aceste momente critice? De cand a aparut virusul nu se mai aude de primarul nostru, ce o fi facand, sta linga lada cu nisip? Inainte era foarte activ si prezent. Unde te ascunzi Gabore? Zi si tu ceva de bine!

  5. Vladimir Răspunde

    Domnule Dorle de ce nu aveti curaj sa spuneti cetatenilor de unde aveti atatea resurse financiare ?Nu raspundeti deoarece stiti ca sursele dumnevoastra sunt sunt cele mai ortodoxe! Sunteti inhaitat in clanurile de ceea mai joasa speta a societati in decursul anilor ati devenit un samsar de masini,le schimbati precum ciorapi pe care ii luati zilnic ! De acolo vin sursele dumnevoastra impreuna cu domnul Mike si familia Certezanu ,fiind obisnuti sa traiti de pe urma faslurilor pe care le faceti, profitand de functia dumneavoatra pe care o aveti in cadrul Prefecturi iar santajati persoanele din cadrul unor primari pentru a obinte anumite contracte! (Stiti dumeavoatra la ce ma refer) Este o adevarat rusine ca asemenea functionari publici sa lucreze pe anumite posturi sa obtina anumite foloase si sa faca atatea ilegalitati iar atuoritatile competente nu fac nimic! Este cu atat ma jalnic cand incercati sa va spalati reputati printr-o suma de banii care oricum stim ca o obtineti in mod ilegal (samsar de masini,trafic de tigari,samsar de utilaje agricole poate compus si cu vreo ilegalitate pe acolo) cum sunteti obsnuit dumnevoastra impreuna cu familia dumneavoastra atat cat si cu “prietenii”dumitale!
    Nu o facetii pe Sfantul domnule Dorle ca opinia publica este alta!!
    Sunteti jalnic daca credeti ca o suma de banii va spala pacatele dumneavoastra ,care pe zi ce trece devin din ce in ce mai mari dar ziua in care veti plati pentru tot ce ati facut este foarte aproape!
    Ca un ultim sfat preteni va tradeaza!!

    • Bubu Răspunde

      Referitor la comentariile acide la adresa domnului Dorle, vreau să specific faptul că ele provin cu siguranță de la o persoană foarte frustrată.
      Țin să precizez următoarele aspecte:
      Stimabile domn, dacă prin absurd ai putea să te numești așa:
      1. Comunicarea frustrării nu-ți rezolvă de fapt problemele tale personale. Lamentările nu rezolvă nimic.
      2. Un om care jignește – suferă și ceea ce dvs. susțineți nu este altceva decât manifestarea frustrărilor anterioare. De multe ori cel căruia i se adresează jignirea, nu îi greșește cu nimic celui care jignește.
      3. Un sfat – găsiți originea frustrării. Ea alimentează supoziții false, cei care simt frustrare, nu se iubesc și sunt incapabili să poată iubi cu adevărat pe cineva, sunt plini de ură și uneori și invidie.
      O persoană rea e ca și o fereastră murdară, nu lasă niciodată soarele să pătrundă prin ea.
      O societate normală va avea întotdeauna de suferit, pentru că există acele persoane care își hrănesc ego-ul cu observarea greșelilor celorlalți, pe care-i preocupă în mod constant ce fac ceilalți și care nu pot duce o viață normală din cauza răutății și invidiei, care le macină sufletul și le întunecă rațiunea.
      La această inițiativă, trebuia să fiți altruist, să dați dovadă de empatie, nu să aduceți jigniri la adresa cuiva. Asta se numește lipsă de educație!
      Aveți grijă să nu vă îmbolnăviți de la atâta răutate!

  6. Bor Răspunde

    Interesante comentariile, rog autoritatile abilitate sa verifice pentru perioada 2012 pina in prezent si vor fi multe surprize daca organele abilitate si ar face treaba.

  7. Alexandru Răspunde

    M-am uitat peste comentarii domnule Dorle:
    -cred ca sunt multe comentați acide la adresa dumneavoastră dar parte dintre ele sunt și adevărate !
    -cât a fost PSD-ul la putere ați lovit in toți membri PNL sau foști PDL. Acuma vreți sa urcați in barca PNL cu bani, care ați furat pe vremea PSD-ului!!
    -am aflat ca nu proveniți dintr-o familie așa bogata tatăl dumneavoastră a fost un simplu căruțaș !
    – cred ca trebuia de mult sa va opriți din ilegalitățile pe care le-ați comis pana acuma și altele………..
    Era sa plâng când V-am văzut comentariul sub denumirea de BUBU sunteți dumneavoastră!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.