Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

VIDEO. Groapă uriașă la Apateu! Un șofer și-a lăsat triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza

Un șofer și-a lăsat triunghiul reflectorizant pentru a semnaliza altor șoferi groapa uriașă din localitatea Apateu. Zeci de roți sunt distruse zilnic de groapa respectivă, iar autoritățile județene nu numai că nu se gândesc să asfalteze, însă nici măcar nu semnalizează pericolul. 

PortalSM scria în toamna anului trecut despre starea proastă a drumului județean DJ 193 Satu Mare – Pomi. Un sătmărean a improvizat atunci chiar și un indicator pentru a-i avertiza pe ceilalți șoferi despre existența unei gropi de dimensiuni mari în localitatea Apateu. În luna februarie a acestui an am semnalat problema din nou.

Ce s-a schimbat la exact trei luni de la acel moment? Nimic. Mașinile continuă să se rupă, iar oamenii au ajuns la capătul răbdării.

Numărul mașinilor care sfârșesc în service după ce se întâlnesc cu groapa din Apateu a crescut semnificativ în ultimele luni. Un sătmărean a improvizat, în data de 17 noiembrie 2019, un indicator pe care a scris cu litere mari ATENȚIE, GROAPĂ! și l-a amplasat în apropierea gropii, în localitatea Apateu.

În data de 17 februarie, situația nu s-a schimbat deloc: cauciucurile sparte și roțile rupte sunt la ordinea zilei.

,,Iar au început să-și rupă mașinile în groapa din Apateu. Zeci de mașini fac zilnic pană”, a declarat unul dintre cititorii noștri, care ne-a trimis și câteva imagini concludente.

Sursa video: Călin Culcean – Facebook

6 comentarii

  1. Același Răspunde

    Din păcate așa se întâmplă zilnic. Spre ex : aseară, 7.03.2020 două mașini au făcut pană în decurs de 30 minute. Noroc cu o firmă de vulcanizare mobilă care salvează șoferii. Este groaznic!

  2. Norick Răspunde

    Unde este triunghiul reflectorizant ? 🙂 Da’ oricum mare sofer poate sa fie tipul respectiv, daca pune avertizarea dupa groapa… 😛 🙂
    Peace! 🙂

  3. Garuboz Răspunde

    Da nu toti sant asa destepti ca tine .

  4. Garuboz Răspunde

    Ficioras io nu fur ca nu stiu ,daca ma pricepeam la treaba asta eram politician de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.