Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO! Premieră în judeţ. O învăţătoare din Satu Mare face cursuri online cu elevii

O profesoară din județul Satu Mare a început cursurile online cu elevii. În condițiile în care cursurile au fost suspendate din cauza coronavirusului pentru următoarele 30 de zile, învăţătoarea Monica Chiş de la Școala Profesională George Coșbuc Mediesu Aurit a început de astăzi cursurile online pentru elevii clasei a II-a B.

Ajutată de către soțul ei, Marius Chiș, realizator de emisiuni şi pasionat de tehnică, cei doi au reuşit să pună la punct un sistem online prin care învăţătoarea ia legătura în acelaşi timp cu toţi elevii.

Astăzi a avut loc prima întâlnire, de 30 de minute, urmând ca de mâine să fie reluate întâlnirile şi să se discute materia şcolară.

“Soţia mea a dorit neapărat să ia legătura cu copiii şi împreună am pus la punct un sistem. Copiii s-au conectat cu telefoane, cu tablete, fiecare cu ce a avut, astfel că am reuşit să stabilim o legătură”, a spus Marius Chiş.

“Pentru început am avut o întâlnire de 30 de minute, pe măsură ce se obişnuiesc vom avea întâlniri de o oră, o oră şi jumătate. Copiii au nevoie mare de interacţiune, de socializare. De mâine vom face română, matematică, vor primi teme, vom face materia ce e inclusă în programa şcolară”, a spus Monica Chiş.

 

6 comentarii

  1. K.Adi Răspunde

    Zoom ..Nu e premiera, soryyy..de Misca Bianca a fost prima….Grigore Moisil

  2. # Răspunde

    Nu este premieră în județ, doar ca alte învățătoare nu postează pe rețele de socializare…

  3. Profesor Răspunde

    Exact, foarte mulți profesori și multe învățătoare fac asta. E o normalitate deja, nu o noutate

  4. Daniel sibiu Răspunde

    Buna ziua,mă bucur ce vad.si in Selimbar -Sibiu mai exista o doamna învățătoare pe numele Bucșă Oana care are un stil in educarea copiilor ,” joaca la champions league”.de când au închis școlile ,doamna avea acasă atelierul video cu tabla,etc pt copii.in fiecare zi se vad pe Zoom.Bravo .

  5. Grigoras Daniela Răspunde

    Din data de 11 martie ,dna învățătoare Muresan Alina de la Bălcescu-Petofi e online cu clasa a 3a .Mulțumim doamnei învățătoare!!!

  6. satmarean Răspunde

    publicitate pentru nevasta de ziarist, se viseaza directoare la casa corpului didactic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.