Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Au părăsit izolarea pentru a participa la o înmormântare. S-au ales cu dosare penale

Sătmăreni ce ar fi trebuit să fie în izolare au părăsit domiciliul pentru a participa la o înmormântare. Cu toții s-au ales cu dosare penale.

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 02.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin.2 din C.pen., ca  urmare  a  sesizării  din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 2.04.2020, organele de poliție din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul M.G. și alții, nu  au respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și  combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare, participând la o înmormântare din localitatea Bătarci.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliție judiciară  din cadrul  Secției nr.8 Poliție Rurală Gherța Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în  cursul  urmăririi  penale  sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Un comentariu

  1. victor stancescu Răspunde

    si ptr cei care beau alccol cumparat din barul de pe Austronautilor in parcarile din Micro 16 in spatele blocurilor de exemplu ascunsi dupa masini sa nu-i vada politia nu exista nici o lege ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.