Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Bătrâni bătuți și tâlhăriți de doi tineri, în Satu Mare. O femeie de 81 de ani a fost violată

Bătrâni bătuți și tâlhăriți de doi tineri, în județul Satu Mare. O femeie de 81 de ani a fost violată.

Ce spune Poliția:

Polițiștii au identificat și reținut ieri, 9 aprilie, doi tineri, din localitatea Stâna bănuiți de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie și a unei infracțiuni de viol.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat la scurt timp după comiterea faptei, doi tineri de 18, respectiv, 20 de ani, ambii din localitatea Stâna, bănuiți că în noaptea de 8/9 aprilie, ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 85 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi deposedat prin întrebuințarea de violențe și amenințări, de suma de 500 de lei.

Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tot în aceeași noapte, cei doi ar fi pătruns și în locuința unei alte femei, de 81, de ani, din localitatea Stâna, pe care prin acte de violență și amenințări ar fi deposedat-o de aproximativ 600 de lei, după care ar fi violat-o.

Față de cei doi, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând a fi prezentați instanței de judecată în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Omu Răspunde

    Deschideti larg vamile sa mai vina conpatriotii nostrii. Trebe sa traiasca si ei din ceva 🙂

  2. realist Răspunde

    S-au intors valorile acasa.

  3. ArTroID Răspunde

    Voi chiar credeti ca astia 2 sunt veniti de afara? Astia 2 is prea prosti sa supravietuiasca afara.100% 😏

  4. Buta Foria Răspunde

    Romanii din Stana au parasit aproape in totalitate satul din cauza tiganilor,care s-au inmultit in localitate ca ciupercile dupa ploaie ! Cei ramasi, majoritatea batrani ,sunt la dispozitia acestor gunoaie,iar politia si jandarmeria nu fac absolut nimic,pentru ca presupun ca si lor le este frica.Legile sunt permisive,iar atunci cand oamenii legii folosesc forta pentru a intimida actiunile nelegiuitilor,sunt acuzati,inclusiv de catre presa scrisa,de discriminare si abuz !Impotriva acestor bestii se ia degeaba masura sanctionarii contraventionale,pentru ca daca verifici la Primaria Socond,aproape nicio amenda nu a fost platita vreodata !!Iar problema cea mai mare este faptul ca explozia demografica a acestei etnii ne arata clar incotro ne indreptam: in maximum 100 de ani,Romania va deveni… Rromania !

    • hai rromania! Răspunde

      mare diferenta nu va fi, daca tara e condusa de ciumasi infractori sau rromi, poate mai bine ar fi de rromi ca macar de la ei stii la ce sa te astepti

    • bla Răspunde

      M-am uitat pe FB la niste CIORI din Tzandarei si am ramas surprins ca toti au poze cu macete si pistoale! Pentru ei nu exista regula. Daca as posta eu o poza cu un pistol in mana, in 24 de ore ar veni politia la usa mea, sunt convins. Asta e discriminare si incompetenta din partea autoritatilor . Sunt convins 100% ca au frica de tigani si doar daca vine armata se face ordine. Nici jandarmeria nu e capabila sa faca ceva . In Tzandarei au actionat doar dupa ce au primit mii de reclamatii din toata tzara . De parca pana atunci , pozele din profilele lor erau ascunse de autoritati. Pe noi statul nu ne protejeaza niciodata. Am vazut comentarii cum ca datorita politistilor , familiile noastre pot sa mearga pe strada fara sa pateasca nimic. Ce iluzie !!!! Niciodata in viata mea nu o sa mai votez vre-un partid. Am aflat ceva de la viata: eu imi fac viata si eu trebuie sa am grija de ea si de familia mea. Autoritatile au alte treburi , isi fac meseria din obligatie si doar atunci cand nu au incotro si sunt impinsi pe la spate tocmai de populatia revoltata. Alte comentarii: cei ce nu au fost la vot sa taca! EU zic sa taca cei care sustin asta. Sa nu isi faca cineva iluzii , ca daca o sa intre in casa lui niste infractori, va veni potilita si va rezolva cazul. Daca politia rezolva un caz din 100, se premiaza! De parca ar fi facut ceva exceptional, cand pur si simplu au facut ce trebuia sa faca de la bun inceput. Cei ce au condus lumea si tarile au avut TOT TIMPUL interesele lor, ce ne face sa credem ca brusc ei ve vegheaza pe noi ca persoana? Ai vazut tu o crima rezolvata ca la carte sau la timp? NU! Daca ai vazut asa ceva , ai vazut ca respectivii au fost declarati eroi pentru simplu motiv ca au rezolvat un caz…din 10000. Si eu pot sa spun cu aceeasi lejeritate ca “voi cei care ati fost la vot sunteti de vina” , pentru ca , de cand nu mai votez, asta aud de la toti desteptii. Culmea, cine e de vina ca o ducem prost? Cei care nu voteaza? HAHAHA. Haideti sa votam toata romania intr-o zi si o sa vedeti o mare schimbare….in buzunaru celor alesi! Indiferent de culoarea politica PSD, PNL, FNTCPSTCL, orice cacat de partid e la fel. Asa cum mai demult preotii erau “sefii” si tot ce ziceau ei era sfant. Acuma ne uitam in trecut si zicem cat de naivi erau oamenii. Peste 200 de ani tot asa se vor uita la noi, cum am fost prostiti cu niste stapile si ni se promitea ca daca nu votam murim de foame! Cartofii cresc si fara sa mergi la vot. Acuma sa vina cu injuraturi aia cu creieru spalat. Aveti spatiu destul in mediu virtual

    • CC Răspunde

      Ai perfecta dreptate Buta F… si eu am de a face zilnic cu astfel de creaturi cand sunt de serviciu, pentru ca lucrez intr-un sistem de care aceste bestii profita cu nerusinare!
      … si sa ii vezi pe unii ce masini au cu motoare de peste 3.000 cmc… binenteles primaria nu face nimic in acest sens, si ii lasa sa circule in continuare asa linistiti 😶
      … ce sa mai spunem cum profita de sistemul de urgenta, suna la 112 ambulanta pentru orice… durere de burta / febra… probleme care pot fi rezolvate prin medicul de familie si apoi in ambulator… Dar din pacate aceste creaturi fara scrupule … nu cunosc acesti termeni!

  5. satmarean Răspunde

    pai nu cred ca te injura nimeni. eventual sapunul mergator din stana, daca stie sa citesca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.