Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

Clinica Sfântul Anton a donat echipamente și cozonaci cadrelor medicale din Satu Mare

Clinica Sfântul Anton a donat echipamente de protecție și sute de cozonaci cadrelor medicale din Satu Mare. Reprezentanții clinicii anunță că nu se opresc aici și vor continua să sprijine personalul medical în lupta împotriva noului coronavirus.

,,Azi am donat sute de viziere, mănuși, dezinfectant și 250 de cozonaci la Unitatea de Primire Urgențe, Serviciul de Ambulanță și Direcția de Sănătate Publică”, a declarat dr. Cosmin Rațiu.

De asemenea, în următoarele zile, a anunțat Cosmin Rațiu, donațiile se vor îndrepta către SMURD, respectiv pentru Secțiile de boli infecțioase și pentru Spitalul de Pneumoftiziologie.

De asemenea, Cosmin Rațiu a ținut să transmită un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

,,În aceste momente este nevoie de solidaritate, împăcare, dragoste sufletească, atașament față de semeni. Sunt etape ale vieții noastre pe care le depășim prin credință și iubire, evenimente nemaitrăite de noi, dar prin adaptabilitate și rugăciune le depășim.

Fiecare dintre noi este astăzi călăuzitorul vieții lui și mai intens ca niciodată să ne rugam și să ne încredințăm viața și destinul bunului nostru Iisus Hristos.

Responsabilitatea față de semeni se reflecta prin stat acasă și distanțare socială, doar așa vom reuși împreună să ne revedem sănătoși. Paste luminat și plin de speranță”, este mesajul transmis de dr. Cosmin Rațiu.

Un comentariu

  1. Latică Răspunde

    Dik mă ce carută ai bă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.