Ultima actualizare: ieri, 22:25

Naţionale

Digi24: Guvernul se gândește să deschidă frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice și parcurile

Citând surse guvernamentale, jurnaliștii de la Digi24 precizează că după data de 15 mai frizeriile, saloanele, cabinetele stomatologice și parcurile ar putea fi redeschise, însă vor rămâne în continuare închise mall-urile și restaurantele.

Potrivit Digi24, este posibil să se deschidă frizeriile și saloanele, cabinetele stomatologice, parcurile și spațiile comerciale care au intrare din stradă, astfel încât să se evite aglomerarea în interior. Vor rămâne închise mall-urile, fiind considerate locuri unde măsurile de distanțare socială ar fi dificil de respectat. De asmenea, nici restaurantele nu vor fi deschise după încheierea stării de urgență, mai precizează cei de la Digi24.

După data de 15 mai, odată cu încetarea stării de urgență, sunt pregătite mai multe măsuri de relaxare a restricțiilor impuse de autorități. Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că până săptămâna viitoare va stabili împreună cu Guvernul ce vor putea și ce nu vor putea să facă românii după data de 15 mai.

5 comentarii

  1. Va Gina Răspunde

    Vai ce bine, deja am inceput sa-mi impletesc parul pubian …

  2. Septico Răspunde

    Virusul INCA nu are usa si cheie,dar cu totii speram ca o sa putem inchide si NICIODATA sa nu mai viziteze.

  3. c-block Răspunde

    De o vreme bună încerc să caut liberalismul în acest guvern așa-zis liberal. Când voi găsi ceva vă voi anunța. Deocamdată pauză totală. Este foarte periculos ce se întâmplă în această pandemie. Ex. Australienii sau nemții sunt îndemnați să descarce nu știu ce program pe telefonul lor ca să poată să urmărească cine, ce, cum și când este ori ba infectat. De aici vine și întrebarea: cine, unde, cum și când încarcă aceste date. Așa cum este fake news pot fi puse și date fake. Este foarte simplu.

  4. irpef Răspunde

    No, este exact cum am anticipat! Acum s-au trezit că ce prostie am făcut! Acum întrebarea este cum o mai scoatem la capăt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.