Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Europol Satu Mare a achiziționat 100 de litri de igienizant pentru polițiștii din prima linie

Polițiștii aflați în prima linie în lupta cu noul coronavirus primesc ajutor din partea Sindicatului Europol, care a reușit achiziționarea a 100 de litri de igienizant pentru mâini.

,,Filiala Sindicatului Europol Satu Mare a reusit achizitionarea a 100 de litri de igienizant pentru maini care va fi distribuit politistilor din prima linie in lupa contra COVID-19”, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, polițistul Felix Văsuț, liderul Sindicatului Europol Satu Mare.

4 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Felicitari . Despre ei nu se prea vorbeste . Ordinea si disciplina in respectarea legii o fac politistii . in situatia de fata . Cati infractori au intrat si continua sa intre in tara ? Politistii sunt doar huliti . Nici ei nu sunt echipati corespunzator pt a nu se infecta . Dar c e sa faci ? Astai riscul meseriei . Ce ne-am face de nu ar fi ei acum ? Ne intereseaza sa li se taie pensiile . Ce-i ce au furat si s-au imbogatit nu sunt bagati in seama . Putini contribuie la necaz . E nevoie de solidaritate acum . Nu de declaratii .

  2. Viorel Răspunde

    Astazi pe str Bradului incurcau circulatia :)) distribuindu-si in fata la Beta Security bidoanele de 5l . Halal militieni :)) unii mai bagau si in masinile personale

    • avut Răspunde

      au iti doresc ca unul din cei ce iti incurcau tie circulatia, si care sa nu fi beneficiat de masuri de protectie sa ajunga sa iti dea si tie din ce il contamineaza si pe el, atunci când sta in strada si incurca circulatia…

  3. Eu Răspunde

    Incurcau circulatia pe str Bradului?!? :-))) o strada necirculata si in mod obisnuit!!! Poate ti-au incurcat tie ochii si neuronii din cap ( in caz ca ai)…te-ai apucat sa comentezi de plictiseala…probabil ti-ai stresat singurul neuron sa scoti si tu un comentariu…na..ce sa faci si tu…scrii de prost ce esti :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.