Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. O tânără își caută părinții biologici din Satu Mare

O tânără își caută cu disperare părinții biologici din Satu Mare. Marinela, o tânără ce a fost adoptată de o familie din Occident, are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și găsi familia din Satu Mare. Femeia a postat un mesaj pe pagina de Facebook ,,The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României’’.

,,Scriu acest anunț pentru că îmi doresc foarte mult să-mi găsesc familia biologică din România. Numele meu, înainte de adopție, a fost VARGA MARINELA și m-am născut pe 28 noiembrie 1990, în orașul SATU MARE. Mama mea se numește BODOR REGHINA, iar pe tata îl cheamă VARGA FRANCISCO.

Nu dețin mai multe informații despre ei și nici dacă mai aveam frați sau surori. Vă rog să DISTRIBUIȚI, în speranța că familia mea din România va afla că sunt în căutarea lor. Vă mulțumesc TUTUROR pentru tot ajutorul și susținerea voastră!”, se arată în mesajul tinerei.

3 comentarii

  1. ... Răspunde

    Zona Ostrovului e plin de Varga. Dar eu în locul ei nu aș prea insista. Riscă să sufere un “șoc cultural” și nu cred că e pregătită.

    • bla Răspunde

      cam aceeasi parere o am. Eu cred ca intrebarea oamenilor ca ea este mai mult: “Why?” Oricum , ea cauta pe internet. Nu a venit in SM sa-i caute. Daca venea, ar fi mers acasa mai lamurita si s-ar fi considerat norocoasa (poate).

  2. cetatean Răspunde

    Daca vrea o viata linistita sa-i uite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.