Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTO. Polițiștii au făcut cumpărături pentru un sătmărean aflat în izolare la domiciliu

De la intrarea în vigoare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare, polițiștii desfășoară activități specifice de control pentru verificarea respectării acestor măsuri de către cetățeni.

În timpul desfășurării misiunilor specifice de control a persoanelor care au obligația de a sta în izolare la domiciliu, ieri 5 aprilie, polițiștii de proximitate sătmăreni, s-au întâlnit cu o situație inedită, primind din partea unui cetățean, din municipiul Satu Mare, care nu avea posibilitatea să-și asigure bunurile pentru necesitățile de bază și nici aparținători care să-i aducă cele necesare, rugămintea de a-i face polițiștii cumpărăturile.

Nu este prima dată când polițiștii sătmăreni primesc astfel de solicitări de ajutor din partea cetățenilor și desigur nici de această dată  nu au rămas indiferenți.

Mulțumirile persoanei la adresa polițiștilor, care l-au ajutat, au fost transmise cu sufletul deschis, bucuros că nu este singur în această perioadă dificilă.

Sursa: IPJ Satu Mare

8 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Bravo, medici, alte cadre medicale, tot ce inseamnapolitie, jandarmerie pompieri, tot ce inseamna oameni aflati pe linia intai a frontului de aparare. D-zeu sa va dea multa sanatate si tot binele din lume. Oamenii rationali si seriosi apreciaza tot ceea ce faceti. Doamne Ajuta!

  2. Caritabi Răspunde

    Exact asta era momentul ca politistii sa si faca imagine… poza langa autoturism, plasa si amaratul care nu poate iesi din curte. Asta in timp ce infractorii zburda veseli si dau lovitura dupa lovitura, ca foamea e mare si banii putini.

  3. pfuuu Răspunde

    Ma lasi cu gesturile astea?..ar trebui sa fie un gest normal,cati oameni fac cumparaturi pt altii si nu scrieti si despre ei.
    Sa va dau un ex. de gest exceptional?
    Baiatul ce i-a donat fetei din ficatul lui fara sa o fi vazut in viata lui inainte,asta e gest de lauda…restul e doar fum in ochi.
    P.l.m de gabori.

    • ... Răspunde

      Băiatul ce a donat o parte din ficat fetei o cunoștea pe fată, sunt ceva neamuri, verișori de gradul n dar se cunoșteau. Dar dă mai bine la brekingnius că nu se știau. Apoi băjatul după ce a “comis” fapta bună, gata check, a zis că a venit vremea să jefuiască o bijuterie. Că se aștepta că se va ierta, doar are juma’ de ficat plus o faptă bună la dosar. Se aștepta să se neutralizeze recipork.
      Dar în rest ai dreptate, într-o țară normală ar fi un gest normal. Ar trebui să fie astfel de cazuri cu sutele. Mai ales din partea celor care prin fișa postului trebuie să umble liberi hai-hui pentru a proteja pe restul care n-au voie. Dar noi încă nu suntem o țară normală. Drept concluzie trebuie scos la interval în vitrină orice astfel de caz. Poate-poate se simt și ceilalți.
      Pe @007 așa cum rezultă și din nume este organ. Deci nu te supăra pe el. De aia umblă cu organul toată ziua-n gură. Dacă ai făcut armata mă vei înțelege.😉

  4. Eu Răspunde

    Dupa parerea mea a fost un gest normal! Numai prostii de mai sus zic ca “ar trebui sa fie un gest normal”….ba fraierilor, a zis cineva ca a fost un gest exceptional?!?! Boi mai sunteti astia care comentati degeaba

    • pfuuu Răspunde

      Prietene,pai chiar de asta ca e ceva normal.Pt un gest de asta sa faci un articol?
      Iar noi daca suntem boi,tu esti sigur vacuta…stii ce le fac boii vacutelor 😉

  5. Eu Răspunde

    Pfuu…tot un prost esti! Citesti una si intelegi alta!! Analiza si intelegerea unui text se face la scoala! Daca sustii ceea ce ai zis mai sus, atunci trebuia sa spui ca nu isi are loc articolul dar tu ai spus de gesturi exceptionale etc…despre ce vorbim? Adica vorbesc pt k tu esti cam paralel cu subiectul si bineinteles cu comentariul tau…vorba aia, tre sa si stii nu doar sa iti placa…

  6. 007 Răspunde

    Iata ce scrie pfuuu,,Iar noi daca suntem boi,tu esti sigur vacuta…stii ce le fac boii vacutelor 😉”
    Pai omule,ia vezi tu ce spune dex-ul despre bou,si apoi vezi c-am ce le poate face vacutelor?
    Ceva de genul…le pupa sub coada ,altceva nu le mai poate face .
    Am mai scris aici ca la comentarile de pe portalSM, 90% dintre postaci, sunt analfabeti functionali sau nici macar atat.Acesti(e)a au ,,inteligenta” pozitionata intre fermoar si tastatura…in rest vid si fudulie,ohoooo ,cat China, ca tot e pe buzele tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.