Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Fuga din izolare continuă. Patru sătmăreni s-au ales cu dosare penale

În cursul zilei de ieri, 6 aprilie, 292 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, polițiștii au aplicat 104 sancțiuni contravenționale, în valoare de 198.000 de lei, dintre care 86 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, polițiștii au identificat 4 persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate în centre de carantină pentru o nouă perioadă de 14 zile, pe propria cheltuială. De asemenea, față de persoanele în cauză polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare totală de 8.000 de lei,  pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

Tot, ieri, 6 aprilie a.c., polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații, aflat sub supravegherea Parchetului.

De asemenea, 113 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Un comentariu

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Lasati-le dracului de dosare penale.
    Numai asta vezi si la televizor.
    Astept sa vad macar o condamnare, sa vad cum se pedepseste unul care cu buna stiinta raspindeste moartea in comunitate.
    Sa vedem cit o sa-i dea ” cu suspendare ” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.