De la ultima raportare oficială de duminică, în județul Satu Mare nu s-a înregistrat nicio infecție nouă cu coronavirus. Astfel, numărul cazurilor rămâne la 37.
Până astăzi, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate.
Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:
Totodată, până acum, 318 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.020 de persoane. Alte 71.293 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 67.204 de teste.
@în prezent, în județul Satu Mare există confirmate 37 de asffel de cazuri, în timp ce ieri erau doar 32.
@matroz, în curând economia țării o va lua la vale pentru că “gubernul meu” nu a luat măsuri de contracarare a crizei care se prefigurează. Ce a fost pe timpul lui Băse et. Boc e mic copil față de ce vine. Estimez primele efecte în max. 3 săptămâni. Dacă o parte din investițiile străine pleacă definitiv (se prea poate) nu numărul de bolnavi va fi grija noastră principală. Nu numai amploarea crizei e baiul ci și diaspora care ne va veni pe cap înapoi.
@y Stai relax, dacă ești pensionar sau bugetar,nu ai nici o treabă,are balta pește. Dacă lucrezi la privat, harakiri. Noi plătim tot timpul și tot bugetarii plâng. Dar, pt voturi sunt protejați. Ei și pensionarii.
@Altu, îs pensionar dar banii nu cresc în copac. Cineva trebuie să producă acei bani. Eu am muncit la viața mea și am cotizat când trebuia și cât trebuia. Așa că am pretenția să beneficiez de pensia enormă de 1250 RON care nici de medicamente practic nu-mi ajunge. Merită să lucrezi cinstit, nu? Dar așa cum spune @cârcotaș e o problemă cu cotizarea “legală” a diasporezilor. Majoritatea nici nu știu ce e aia. Sau pentru ei este ceva de geniul ptiu, piei Satana!
@y , discuția cu pensia,e lungă. Cel mai corect ar fi că banii cu care contribui acum să fie puși într-un cont,nu să plătesc eu la alții. Așa dacă mor, urmașii să poată beneficia de banii respectivi. Acum, unul cotizează 40 de ani,poate moare și beneficiază cel care iese la pensie la 45 și trăiește 80. La noi sistemul de pensii e Caritas. Din păcate cei care muncesc au pensie mică. Eu mă refeream că aveți totuși o siguranță,dar noi muncitorii la privat,nu,plus că mai avem și copii în întreținere. Multă sănătate.
@y, diaspora va veni să plătească şi ea impozit la stat ca să poată vota ,,legitim”.😉
Măcar Institutia Prefectului mentine acelasi nr. si ieri si azi!
Dupa epidemia , o sa plece mai multi ca nici odata.
Vezi că dacă vorbeşti aşa nu mai pupi stradă asfaltată. Încă nu-i târziu.
infectez gratuit cu covid19. rog seriozitate si discretie
Ial pe Hoitu.