Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Urmărire pe străzile din Negrești-Oaș. Un șofer a fugit de Poliție

Urmărire ca-n filme pe străzile din Negrești-Oaș, după ce un șofer a fugit de Poliție. În cele din urmă, acesta a fost prins de oamenii legii.

Ce spune Poliția:

În data de 12.04.2020,  în jurul orei 23.30,  polițiștii de ordine publică negreșteni au identificat un autoturism care se deplasa pe stada Victoriei din Negrești-Oaș cu viteză marită, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia până în fața unui imobil de pe raza localității.

Verificările efectuate de polițiștii au relevant faptul că autoturismul în cauză a fost condus de un bărbat de de 40 de ani, din localitatea Vama. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest precum și  recoltarea probelor biologice pentru stabilirea concentratiei de alcool din sânge.

În cauză s-a întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Unu Răspunde

    E ceva normal în VAMA se circula fără permis, minori, mașini de Anglia neînmatriculate fără asigurare itpeuri băuți e ceva la ordinea zilei

  2. Unu Răspunde

    E de mirare ca nu a oprit la semnalul politiei?

  3. altu fără bmw Răspunde

    Păi nu a putut să facă drifturi în centrul vechi din cauza stării de urgență așa că a zis că hai să facă pe grozavul mai aproape de acasă. O întrebare aș avea. Avea declarație completată? Pentru că la momentul incidentului era cam târziulică. Sunt curios ce a scris, de ex. “am ieșit la plimbare cu cățelul-purcelul și cu beemveul”.🤔😱😤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.