Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

Ovidiu Silaghi renunţă la politică. Devine secretarul CCIA

Ovidiu Silaghi, unul dintre cei mai vechi politicieni din Satu Mare, a renunţat la politică. Anunţul a fost făcut de către unul din partenerii săi, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

“Domnul președinte Ovidiu Silaghi a ales să devină Secretarul Camerei de Comeț și Industrie a României, funcție care nu permite activitatea politică.
În urma demisiei sale, Biroul Permanent Național al ALDE va numi un președinte interimar, până la organizarea Conferinței județene de alegeri.
Intruniți în teleședință ( prin aplicația zoom ) membri BPT am căutat o să avem o PROPUNERE unică pe care s-o trimitem președintelui Dl.1 C.P.Tăriceanu.
Nu am reușit acest lucru așa că decizia va fi luată fără popunerea Organizației Județene ALDE Satu Mare
Conferință de alegeri în cadrul organizației ALDE Satu Mare va fi organizată imediat ce condițiile o vor permite”, a transmis Adrian Ştef, pe Facebook.

32 comentarii

  1. Hoffman Răspunde

    Cum adica “a ales sa devina.. “.
    Functiile astea, la nivel superior, sunt la alegere ?

    • Adi Răspunde

      Stați liniştiți mai sunt incă ofițeri activi în jurul lui care să-i ia locul .Doctorre Rațiu e unul dintre ei , o altă puşlama politică .

  2. VLAD TEPES Răspunde

    Ce tare e asta…. A ALES …
    foarte tare … cand esti doctor in drept….esti taare …DOTTORE !!!

    Stiam eu ca n-ai nevoie de competente pentru a ocupa functii publice… doar sa alegi..

    oare daca eu aleg sa mearga dracului toti cei care “aleg ” … se pune ???

    • Vlad Tepes Răspunde

      Nu eu am scris mai sus.
      Daca site-ul “Portalsm” nu poate sa puna un filtru simplu in soft astfel incit un altul care ar vrea sa semneze cu un nickname deja utilizat, sa nu o poata face, inseamna ca nu vor si atunci cred ca nu voi mai avea interventii…
      Poate ca cineva din redactorii site-ului fac comentarii tocmai ca sa ne determine sa nu mai facem comentarii.
      Poate cel ce mi-a furat nickname-ul nu stia numele altui domnitor……..chiar nu inteleg….!

      • Vlad Tepes Răspunde

        Nu eu am scris.

        • Vlad Tepes Răspunde

          Ba da.
          Eu am scris.Acuma sint sigur ca din partea site-ului e o politica de a inchide gura unor comentarii cit de cit serioase si obiective.
          Nu merita sa ma intervin.
          O sa urmaresc de acum inainte “Presasm”. Pacat ca acolo nu se poate comenta.

          • y

            Se poate doar te taie fără avertizare dacă te atingi gingaș de Tavi Petric, de Alde sau de Brănoaica. Mari imparțiali și ăia!?😱😤 Dacă nu mă crezi urmărește ce comentarii apar la ei. În schimb ungurii (“grofii” cum spun ei) se pot înjura. Nu avem noi mass media locală doar niște pretinși ziariști. Din păcate e cu atât mai valabil pentru presa de limbă maghiară. Niște lingușeli de îți stă mintea în loc. Suspectez că presasm are și ceva “filon” de la poliție. Cred că înțelegi.

          • y

            Nu eu am scris.

  3. Vasile Răspunde

    Cu unul mai putin.

    • Una Răspunde

      D-ăl în …. mea că nici așa n-a făcut absolut nimic.pentru județul ăsta !!!. …

  4. unguru bulan Răspunde

    tot bugetar ?? mai bine iese la pensie

  5. unu Răspunde

    poate iesi la pensie nu a lucrat nimic la viata lui va avea o pensie peste 8000 de lei.

  6. Cetatean Răspunde

    Ați uitat să-i scrieți numele complet Adi Ștef GUNOI.

  7. Sisi șpagă! Răspunde

    Titlul este greșit! Va rog corectați!Politica renunța la Sisi și nu invers!A ales un salariu gras,munca zero și o viitoare pensie nesimțita.Nu punem la socoteala traficul de influența și șpăgile asociate acestei funcții!Daca eu ,un individ nepătat politic cam cu aceleași studii ca și Sisi as alege sa devin mai modestul vice-secretar CCIA,as avea vreo șansa?Poate multe alte zeci de mii de persoane mai bine pregătite ca mine și firește ca Sisi ar avea vreo șansa?Tara de cacat in care milioane de cacanari sunt plătiți cu salarii și pensii grase degeaba, doar ca sa facă in ciuda și sa reducă șansele de progres ale celor care muncesc din greu și sunt deseori doborati de frustrarea ca munca lor nu-i ajuta decât pe alții!Sictir cacatule !

  8. y Răspunde

    Aș avea ce povesti despre cum a venit și ce făcea ca stagiar la Ipsuic. Dar nu-mi stric ziua. Această retragere trebuia să se producă cu minim 10 ani mai devreme dacă nu de mai mult timp! Nu-i plâng de milă. Din NEmunca prestată acolo va avea ce pune pe masă !😤

  9. paranoia Răspunde

    y:v-am spus eu că sunt paranoic!Acum am aflat din mentalul personal introdus de doctorul Enătescu ce a făcut Sisi cănd a uitat să-mi tragă două picioare in cur cănd l-am turnat la fratele secu!Secu,sigur…Aveam angajament pe viată…M-au abandonat nemernicii…

    • y Răspunde

      Eu m-am referit la faptul că era un împrăștiat. Deci tocmai bun de politician. Dacă nu era Lovituția în regimul trecut era un cadru de nădejde de partid (comunist bineînțeles) mediocru și atât. Prea mult timp a trebuit să-l suportăm. Dar mai sunt câțiva din păcate.

  10. Satmareanul Răspunde

    Salutare,
    Vin ai nostri, pleaca ai nostri, iar noi tot votam ca prostii.
    Vai saraca tarisoara.😢😢😢
    Nu ne va schimba nici acest Covid-19, din pacate.

    • y Răspunde

      Da. Dar să nu uite lumea faza când Silaghi (acest “caracter” liberal, pesedist, aldeist etc.) a trecut în barca PSD cu ajutorul lui Govor doar să scape de probleme. Știu, știu până la urmă s-a scos basma curată. El nici usturoi nu mănâncă. E neprihănit.

      • y Răspunde

        Nu eu am scris.

        • y Răspunde

          Ba da. Caută altul pe care să-l enervez. Altfel mă obligi să intru la detalii (și fii sigur că am material destul). Nu știu dacă cel care te-a pus să mă provoci va fi “mulțumit” de rezultat. Înțelegi? Sau îți place să fi victimă colaterală?

  11. chupacabra Răspunde

    Politica va fi mai saraca fara el.

  12. Vlad Tepes Răspunde

    #y – ai dreptate. De aceea eu sint hotarit sa nu mai comentez. Aici doar comentariile gen cancan sint apreciate.

    PS – observi ca la tine nu a permis site-ul sa primesti raspuns ?

    • y Răspunde

      @Vlad Tepes, eu nu am timp de prostii. Eu îmi expun părerea cu subiect și predicat și mai ales cu argumente. Știu că nu place. Și în viața de zi cu zi sunt incomod. Dar pentru numele lui Dumnezeu acum 30 de ani am omorât pe cineva prin intoxicație acută de plumb (pentru cei slabi cu memoria pe toarășu geniul Carpaților și pe toarășa academician C.) tocmai în ideea că vrem libertate de exprimare și democrație! Ce avem acum este doar libertate de a urla pe stradă și de a scuipa către celălalt. Cei care au murit la Lovituție se răscolesc în mormintele lor! Iar ziariștii lui pește precum și așa-zișii formatori de opinie mai bat un cui ruginit în coșciugele lor. Eu refuz să accept un asemenea comportament. Îmi jignește inteligența. Prefer să mor drept.
      PS. În ce privește pe pseudoliberalul ăsta dacă nu erau evenimentele din decembrie 89 și acum era un cadru de partid de nădejde. Sunt sigur 100%. Așa avem noi nevoie de el cum are nevoie focul de apă. Adică deloc.
      Am văzut mai demult un film despre vechii zei druizi. Se punea întrebarea cum și-au pierdut puterea (pentru că erau foarte puternici) în fața creștinătății. Răspuns simplu: au fost uitați. Cam asta îi doresc și lui, să rămână singur.

      • VARU Răspunde

        Raspuns simplu .. sa fie uitați..
        De acord ….Dar nu ne uita el pe noi….. dovada este .

  13. Cetatean Răspunde

    A fost ministrul turismului, europarlamentar, a avut funcții atâția ani și nu a făcut nimic pentru sătmăreni, nici măcar centura orașului, ca să nu mai vorbim de al treilea pod peste Someș. Cea mai mare greșeală politică a fost că s-a asociat cu Ștef, un specimen de cea mai joasă speță!

  14. y Răspunde

    Pentru cel care postezi cu numele meu. Te rog măcar setează-ți calculatorul sau telefonul intelijent în așa fel încât să nu se vadă poza ta de copil tembel.🙏 Sau intenționat ai lăsat așa?😱

  15. VLAD TEPES Răspunde

    eu am scris cu VLAD TEPES. ( CU MAJUSCULE)
    schimb in DECEBAL
    scuze , n-a fost cu intentia de a fura identitati.

  16. DECEBAL Răspunde

    Vedeti… si Stef spune ca ….SISI ” A ALES ” …. ( in alt articol de aici de pe site)
    Incepe sa se confirme ipoteza ….

    Problema nu e a celor din Administratia acestei tari ca se afla unde se afla.
    Noi Poporul i-am ales.
    Si tot noi permitem sa fie acolo unora ca Govor…Pataki … Stef.. Sisi. etc….etc… care au dovedit atatia ani ca N-AU FACUT NIMIC !!!! pentru dezvoltarea acestei tari . In afara ca si-au facut burti grase , pensii speciale si riduri de la ranjetul de campamie.
    Ganditi-va ca aproape tot ce vedeti schimbat in Judet sunt investitii private. Investitii care au varsat in cei 30 ani de la revolutie , sute de milioane de Euro in bugetul local.

    Plimbati-va prin Judet sa vedeti ce s-au facut din banii publici.

    Plimbati-va pe Autostrada Codrului de exemplu si ganditi-va la milioanele de Euro varsate la bugetul local in toti acesti ani si veti intelege dimensiunea dezastrului moral /financiar in care ne aflam. Atat noi ca alegatori cat si clasa politica sau administrativa din acest Judet
    In afara de cateva parcari si o groapa in centru nu s-a facut mai nimic din banii publici.

    Ne trece viata si nu facem altceva decat sa acceptam alte minciuni in campanii electorale.
    Asistam cum Administratia Locala devine stapanul iar noi muritorii nu avem voie..nu avem cum …nu stim cum sa le penalizam incompetenta.
    Acceptam Administratia locala umflata de personal cu venituri 100% si telemunca ( cica) in plina pandemie unde cel ce le plateste salariile se zbate in neputinta.

    Nu pot sa nu imi amintesc de 1907…. cand administratia PNL-ista ( pe care azi i- am votat de altfel) au pus tunurile si armata pe rasculati , adica pe cei ce munceau , protejand astfel pe cei ce huzureau din munca oamenilor.

    si n- au trecut decat 100 si un pic de ani…
    credeti ca s-a schimbat ceva ?????

    Celor din generatia mea le recomand sa intre in surile… soproanele… strabunicilor lor si sa ascuta furcile si topoarele cu care strabunii lor si -au facut dreptate ( metaforic vorbind)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.