Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Poliţist sătmărean: Avem 40 de poliţişti infectaţi. MAI are tendinţa de a ascunde!

Poliţist sătmărean: Avem 40 de poliţişti infectaţi.

Polițistul Cosmin Andreica, președintele sindicatului polițiștilor europeni, crede că e absurdă strategia MAI de a nu comunica numărul cadrelor afectate de pandemie și susține că e ridicol de scăzut numărul testelor efectuate.

”MAI are tendința de a ascunde cifrele reale în ce privește cazurile de COVID-19 printre polițiști”, a precizat acesta, pentru Libertatea.
Șeful Europol crede că numărul mic de testări deformează percepția asupra numărului real de cadre ale MAI infectate: ”Cred că suntem foarte aproape de realitate când spun că avem acum cam 40 de polițiști infectați și încă vreo 250 la izolare. Cifrele le-am colectat dinspre colegii din prima linie, din zona operativă, mai puțin de la management, fiindcă șefii formează o castă. Ele pot părea nesemnificative la scară națională, numai că, atenție, reprezintă cam 50 la sută din totalul testărilor! Sigur, aici e o doză de relativitate, în lipsa unor raportări oficiale, dar e un fapt real lipsa testării, care poate ascunde mari surprize”.

Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.ro: Liderul sindicatului Europol acuză: ”MAI are tendința de a ascunde cifrele reale în ce privește cazurile de COVID-19 printre polițiști”

9 comentarii

  1. unu Răspunde

    Nu s-au făcut nici u. fwl de teste în rândul polițiștilor, deși au contact zilnic cu mii de persoane . De ce oare nu se fac ???

  2. Una Răspunde

    Da, sunt dispuși zilnic la tot felul de boli și persoane infectate. De ce nu avem grijă de ei. Sunt în linia 1 si în slujba noastră, trebuiesc protejați !!!

    • Alta Răspunde

      In slujba noastră? O glumă bună, sunt în slujba statului dar plătiți de noi,ca să ne dea amenzi cat mai multe. Uită-te cum acționează poliția în statele civilizate, și cum acționează miliția la noi. Și ei vor respect. Să se infecteze toți să stea în izolare cum stăm noi, prostimea. Să iasă când le dau eu voie, și ei și gunoaiele de guvernanți

    • Florin Răspunde

      Dar cu politistii care si dupa ce ai facut sesizare la 112 ca de ex un barbat de 70 de ani umbla teleleu de dimineata pana seara,il opreste la ora 16:00 si ii spune “da-mi buletinu ca suntem urmariti,il duce la sectie ….si il lasa ….ca il cunoaste!!!!
      Cu acesti oameni ai legii….ce putem face???

  3. Jan Răspunde

    Și în Satu Mare sunt !

  4. Miliția Răspunde

    Lor așa le place să fie dumnezei acum. Cazul care femeia plimba cățelul langa bloc și s-a pus în genunchi să nu-i dea militistul amendă. Crima ei a fost că a uitat să bifeze căsuța cu plimbatul animalului. In Italia carabinierii îi ajută pe bătrâni să care sacosele. În Germania îți dau mască și mănuși. La noi doar amenzi.

  5. 😷 Răspunde

    De ce nu se fac teste la gabori?..pai cine o sa faca amenzi la lume daca is izolati?
    Comparati pishatzii astia cu fortele altor state? In Italia politia iti da modulul sa-l completezi si semnezi daca nu il ai cu tine.
    Clar ca daca se facea asa si in Ro ,nu le ieseau calculele…..tara de hoti parliti.

  6. Pop Ioan Răspunde

    Explicati-mi un singur lucru!! Daca esti cu ciinele pe strada , de ce este nevoie de declaratia pe propria raspundere cu casuta bifata ?? Situatia ( motivul deplasarii ) nu este unanim definita?? Accept si raspunsuri de genul ca la ora de biologie politistul a chiulit de la ora si nu recunoaste patrupedul in lasa de linga tine care mai si latra!!!!

    • Traian Zistor Răspunde

      Ca sa stie cel care iti solicita declaratia ”bifata” ca tu plimbi cainele,si nu cainele pe tine !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.