Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Preot din judeţul Satu Mare infectat cu COVID. A spovedit mai mulţi credincioşi

Preot din judeţul Satu Mare infectat cu COVID. Un preot care a slujit în comuna Certeze a fost confirmat cu COVID-19, fiind internat în spital. Informaţia a fost confirmată pentru PortalSM de către mai multe surse.

Potrivit surselor PortalSM, preotul are domiciliul în judeţul Maramureş dar slujeşte la o biserică din Certeze. Zilele trecute a fost confirmat cu COVID şi internat în spital.

Oamenii locului spun că preotul ar fi spovedit mai multe persoane, fiind posibil ca şi o parte dintre acestea să fie infectate. Nu se ştie deocamdată de unde a luat virusul.

Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a început o anchetă epidemiologică. Se pare că ar fi intrat în contact cu zeci de persoane, care ar fi fost contactate de către DSP, multe din ele fiind izolate la domiciliu.

Înturcât autorităţile oferă foarte puţine informaţii despre acest caz, dacă deţineri informaţii vă rugăm să ne scrieţi la adresa [email protected] sau pe facebook.

24 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Nu pot sa cred ….pai se betejesc pochii,? Nu-i mai spara sfestania, vinu de calitate sau bancnotele fosnitoare?

    • ... Răspunde

      Să fie izolat la locul de muncă la Catedrala Mântuirii Neamului. Exclus tratament la vreun spital!!! Nu are nevoie de așa ceva! Ptiu, piei drace!
      Mai țineți minte scandalul zilelor cu protocolul MAI – BOR???😱 Vă dați seama ce era dacă circula liber și infesta mii de oameni? De fapt cred că fapta asta este deja săvârșită. Poate cu ocazia asta ne trezim cu o carantină totală dealtfel binevenită în Certeze. Umblă cum vor ei. Și pe timpul lui Ceașcă treceau granița către Ucraina la furat lemne dacă nu altceva apoi venea înapoi. Asta la Cămârzana.

      • AXA Răspunde

        Ai tu mintea “infestata” ,ei poate pot infecta.
        Iar sa doresti raul unei comune intregi,doar pt faptul ca tu traiesti in favela e de frustrati.

        • ... Răspunde

          Mersi, îți doresc și ție. Exact așa creștinește cum ai făcut-o și tu. Maaaare negânditor de sătmar.
          Mai citește odată ce am scris pentru că se pare nu ai înțeles. Deci după tine e ok ca după ce se pare că ieșim la liman este musai să ne complicăm viața cu mânuța noastră? Dar prostia nu doare.
          Eu am pentru tine o altă întrebare. Scriu cu majuscule.
          CUM SE POATE CA POPA ÎN CAUZĂ A INTRAT ÎN CONTACT CU DIVERȘI CREDINCIOȘI ?
          Pentru el ordonanțele militare nu sunt valabile?Pentru că la biserică nu e voie, nu, iar la domiciliu n-avea cum să meargă. Ce a scris pe fițiuca-declarație?
          Măi, eu înțeleg că pe unii îi depășește fenomenul și nu înâeleg. Dar de la popă, medic ori profesor oamenii de la țară mai au pretenția să le dea exemplu! Halal exemplu!
          Răul le-a dorit popa care a fost neglijent și a nesocotit reglementările actuale privind circulația și contactul dintre oameni. Sau vorbim de un sfânt cu puteri atotvindecătoare și eu nu știu?

          • AXA

            Eu comentez pt ca se vede de pe Marte ca iti sta pe stomac osenii. Nu stiu daca esti ungur sau ba,dar ei sunt aia care aici pe portal comenteaza aiurea mereu la adresa osenilor.
            In rest de popi,lumini,credinciosi,moaste si religie nu ma intereseaza.

    • Satmarean Răspunde

      Nesâmțâtu , trebuie băgat jos imediat !!!

  2. Gicu Hugi Răspunde

    La puscarie pentru incalcarea carantinei totale si pentru transmitere de boli contagioase!!! MUUUUUIE PNL SI MUUUUUIE BOR!!!

  3. Ardelean Răspunde

    M–as mira sa-l bage la parnaie pe purtatorul de rochie. Ar fi un act de civilizatie si modernism…cam cum a fost secularizarea lui Cuza. Unul de-asta bagat la facultate ar fi cel mai clar semn ca suntem in sec XXI.

  4. Omu Răspunde

    Nemernicu dracului!

  5. Septico Răspunde

    Daca legea nu ar fi fost modificata in legatura cu MAI-BOR in curand salutam pe italieni cu cazurile co vid,ca a fost schimbat treburile mai avem ceva speranta ca scapam de virus.

  6. ... Răspunde

    Păi @AXA atunci dacă nu te interesează de ce te-ai băgat în discuție? Cu oșenii nu numai eu am o problemă. Toți numai oameni de caracter.

  7. Opinie Răspunde

    Aceasta pandemie va trece , dar ramane una mai periculoasa ,, PROSTIA ” care desi are vacin Nu se poate vindeca daca nu e administratapri edu\catie la timp . Ce ne facem ? Infectam si popii cu lacomie , ca sa-i vindece ? Greu de realizat .

  8. Alecu Russo Răspunde

    nu inteleg sunt rromi sau romani. Sau e tot una.

  9. Alecu Russo Răspunde

    Rromi = români = tigani

  10. Florin Răspunde

    Mai AXA am foarte mulți prieteni oșeni. Si ei spun că sunteți cam paraleli cu cartea, lucru care de altfel este destul de evident. Așa că nu mai tot face tu pe deșteptul pe aici. Se vede in iulie si august cand veniți acasă dupa ce spălați Wc -uri prin străinătate și vă umflați în pene cu mașini închiriate. Tot respectul pentru cei care își văd de treabă.

    • AXA Răspunde

      Poate nu sunt asa destept..dar ca tine sigur sunt.Tu sigur esti doar o saracie ce fura curent ca Alecu.
      Problema ta daca prietenii tai oseni nu au carte,semanati vazand ca sunteti prieteni.
      Nu sunt din Tara Oasului,o fi osenii mai impulsivi,dar mai bine asa decat frustrati si ividiosi ca multi din oras.

  11. Florin Răspunde

    N-ai înțeles nimic. Nici nu mă așteptam. Ai carențe mari în exprimare. Dacă tu crezi că cineva este invidios pe prostia unora, atunci înseamnă că nu știi ce vorbești.

    • ... Răspunde

      Îmi pare rău dar trebuie să te corectez. După @AXA sunt “ividiosi”. Nu știu ce e aia poate tu îți dai seama ce a vrut să zică.🤔😉

      • AXA Răspunde

        @ Flo .. cumetre daca prietenii tai spala wc-uri,nu toti osenii fac asta.
        Si chiar daca o face,bravo lor…o fac pt 2000€, tu si simili tai o fac pt 400€ in tara.
        @… Batrane e normal sa mananci din greseala o litera. Dar e inacceptabil sa scrii ca poti infesta cu virus pe altii . Deci scuteste-ma,esti un pamflet.

        • ... Răspunde

          @Axa. Deocamdată nu ai caractere românești. Așa că ….. E greu să instalezi? Sau nu știi? Mare “dascăl”.

  12. Florin Răspunde

    Dacă cineva primește 2000 de euro că spăla Wc -uri, eu sunt PAPA atunci. Nu stii ce vorbești. Eu nu am o problemă cu oșenii. Eu am o problemă cu cei care sunt iresponsabili și ne pun la toți viața în pericol. Asta trebuie sa înțelegi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.