Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Primul salvator SMURD decedat din cauza COVID-19

Primul salvator SMURD decedat din cauza COVID-19. Bărbatul avea 48 de ani și lucra ca pompier SMURD din 2007. Pe 12 aprilie el a fost internat la Spitalul din Medgidia, iar o zi mai târziu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Primul salvator SMURD care a murit din cauza COVID-19 este un bărbat din Constanţa. Militarul lucra ca pompier din anul 2007 şi a fost recompensat de mai multe ori pentru faptele sale de conducerea ISU Dobrogea. Pe 12 aprilie, bărbatul a fost internat la Spitalul din Medgidia, iar o zi mai târziu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Ulterior, starea de sănătate a pompierului s-a înrăutăţit şi a fost transferat la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. În buletinul de deces eliberat sâmbătă de GCS scrie că acesta avea comorbidităţi: Obezitate.

În acelaşi timp, toţi colegii care au intrat în contact cu el sunt în izolare la domiciliu şi sunt monitorizaţi medical. De asemenea, toate autospecialele pe care bărbatul a lucrat au fost dezinfectate

Sursa: Mediafax

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Sa explice nenorocitul de arahat cand a spus ca halatul tine loc de combinezon cand mergeau la cazuri de covid19.

  2. Eu Răspunde

    CE nu intelege lumea e ca majoritatea au alte boli IAR covid 19 doar grabeste sfarsitul care oricum era aproape tocmai datorita acestor afectiuni deja existente in corp.Dar unii ASA zisi “experti”isi dau cu parerea,daca tot se plictisesc…

    • Eu Răspunde

      Apropo:se scrie correct:Arafat.Cum ai scris se potriveste altuia.Ghici cui…

      • satmarean Răspunde

        stiu destul de bine cum se scrie. cand o sa moara jegul asta arab manipulator o sa se schimbe data de sarbatoare a zilei pompierilor cu a zilei cand moare el.

  3. Nimeni Răspunde

    Eu nu doresc ca medicii si asistentele sa se sacrifice ci doar sa-si faca corect munca. Nu doresc nici ca guvernantii sa ia masuri dure ci doar sa-si faca corect munca. Tin minte niste clisee pe cand virusul lovea China: ” noi n-avem legaturi aeriene directe cu China”, “virusul este o simpla raceala, o gripa usoara”, “nu avem niciun caz confirmat(deci nu avem virusul)”,etc. Acum putem vedea cat de bine au fost pregatiti guvernantii, medicii, asistentele, spitalele si populatia. Ne-am aparat de virusii din Vest dar i-am neglijat pe cei din sud-est( vezi Turcia). Nici acum nu procedam corect deoarece consideram ca virusul este raspandit otova in toata tara. Multe as putea reprosa pentru ca la multi li se invarte Flutur-ul in jurul capului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.