Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Sătmărean amendat cu 20.000 de lei pentru că a fugit din izolare

Polițiștii au identificat o persoană care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu, astfel că a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoana mai sus menționată a fost internată într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, pe propria cheltuială.

De asemenea, față de aceasta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu.

În perioada de referință, au fost efectuate 884 de verificări cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

Totodată, în cursul zilei de 17 aprilie, polițiștii au aplicat 50 sancțiuni contravenționale în valoare de 142.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, 66 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

4 comentarii

  1. una Răspunde

    cand sunt vericati de o saptamana sunt in izolare nimeni nu verifica

  2. Golf Răspunde

    Milițienii nu sunt normali, se leagă de bătrânii care ies pe lângă locuință în afara celor 2 ore și le aplică amenzi uriașe, nu se joacă ei cu amenzi minime de 2000 de lei:

    https://www.gandul.ro/stiri-2/sanctiune-amenda-usturatoare-pentru-o-batrana-de-72-de-ani-cum-s-a-ajuns-in-aceasta-situatie-problema-nu-e-de-neglijat-19424748

  3. raudetot Răspunde

    Oare cand se va sti exact ce avem voie si ce nu????????? Politia Romana spune ca politistii ei nu au vreme sa se informeze, ca sunt pe strada, la dat amenzi, zic eu. Deci, sunt zeci de cazuri cand NU STIM daca ne trebuie declaratie: DUC GUNOIUL CU DECLARATIE, IES CU CAINELE LA PIȘ CU DECLARATIE, VINE CURIERUL RAPID, IES CU DECLARATIE??? TOATE IN FATA LOCUINTEI!!! Noi dam amenzi pentru ca asa ne place, unui popor fara salarii, fara pensii, fara venituri, sau cu bani foarte putini care devin din ce in ce mai putini. Amenzile sunt disperarea autoritatilor de a scoate bani din piatra seaca. Despre respectul fata de batrani, TREZITI-VA!!! Nu uitati ca ei au muncit si din salariul lor au contribuit. Nu uitati ca pensiile lor nu sunt nesimtite, precum nici salariile lor nu au fost. Si atunci? De promisiuni nu ne mai indopati! Daca ati fi avut grija de personalul sanitar, NU AJUNGEAM AICI, nu erau atatia infectati, nu erau atatia morti! DECI: NU AMENZILOR! Vrem să ne întoarcem în siguranta la serviciu, vrem sa muncim sa avem din ce trai, nu vrem sa ajungem la inchisoare, nu vrem sa ajungem pe strazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.