Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Sătmăreanul Marius Munteanu și-a licitat mănușile și a pregătit pachete de Paști pentru familii nevoiașe

Sătmăreanul Munteanu Marius și-a scos la licitație perechea de mănuși cu care a câștigat penultimul său meci, împotriva lui Tolea Ciumac. Cu cei 2.000 de lei strânși, Marius a pregătit 22 de pachete speciale de Paști pentru familii aflate în nevoie.

,,În urma licitației, pe mănușile cu care l-am învins pe Tolea am primit suma de 2000 lei din partea firmei Ovilex. Cu această sumă am reușit să facem 22 pachete cu alimente de Paște pentru 22 de familii din cadrul Asociației Acoperământul Maicii Domnului. Sărbători fericite”, a spus Marius Munteanu.


Sătmăreanul Marius Muntean l-a învins pe Tolea Ciumac, în cadrul unei gale desfăşurată în luna decembrie 2019. El a reuşit să câştige după trei runde şi să aducă astfel centura la Satu Mare.

3 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Bravo celui care a scris articolul !
    In sfirsit unul care onoreaza si respecta Sfintele Pasti, nu ne trimite la pascut !

  2. Satmarean Răspunde

    Așteptăm și alți sătmăreni cu suflet să facă astfel de lucruri, maI ales că suntem în săptămâna mare !!!

  3. 😷 Răspunde

    Bravo,aproape cert Marius a facut un gest remarcabil. Singura chestie este,de ce trebuia sa mentioneze firma ce a castigat licitatia?Nu era relevant.O teorie de a mea suna asa: patronul de la Ovilex si Marius se cunosc bine, Ovilex cu 2000 de lei si-a asigurat si manusi si putina publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.