Ultima actualizare: azi, 00:07
Locale

Satu Mare: 161 de persoane prinse pe stradă fără justificare. Amenzi de 260.000 lei

Nu mai puțin de 161 de persoane au fost prinse pe stradă fără justificare, în ultimele 24 de ore. Polițiștii au aplicat sancțiuni de 260.000 de lei.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 13 aprilie, 276 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 13 aprilie, polițiștii au aplicat 161 sancțiuni contravenționale în valoare de 260.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 1.016 verificări la persoanele aflate în izolare la  domiciliu.

De asemenea, 59 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constate nereguli.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

2 comentarii

  1. Gogu Styuk Răspunde

    Doar ”pe strada” e nevoie de justificare ???? https://www.youtube.com/watch?v=xkfURC0LED0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.