Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Satu Mare: Amenzi de sute de mii de lei pentru nerespectarea măsurilor din ordonanțele militare

Polițiștii sătmăreni au aplicat sancțiuni de sute de mii de lei pentru nerespectarea măsurilor din ordonanțele militare.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Astfel, la data de 5 aprilie, 174 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 5 aprilie, polițiștii au aplicat 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 392.290 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate 2.240 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu, nefiind constatate nereguli.

De asemenea, 91 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.