Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Satu Mare, printre județele cele mai curate. Harta infectărilor cu COVID-19

Satu Mare se numără printre județele cel mai puțin afectate de noul coronavirus. Comparat cu alte zone din țară, numărul de îmbolnăviri în județul nostru este scăzut, la fel și numărul de victime raportate.

Cu un număr de 55 de cazuri confirmate și șase decese raportate până în prezent, Sătmarul se numără printre cele mai curate județe din țară. Mai mult decât atât, dintre persoanele confirmate pozitiv la noi în județ, 23 au fost declarate vindecate.

Harta infectărilor cu COVID-19

Radu Bud: Evoluția la nivelul județului nostru a pandemiei este sub control

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că în județul Satu Mare evoluția pandemiei se află sub control, precizând totodată că până în prezent peste 1.100 de sătmăreni au fost testați pentru depistarea coronavirusului.

,,Evoluția la nivelul județului nostru a pandemiei este sub control și reflectă eforturile comune, individuale și instituționale pe care le-am făcut cu toții în ultima perioadă.  Îmi permit să fac această apreciere, deoarece comparat cu alte zone din țară, numărul de îmbolnăviri este scăzut, la fel și numărul de victime raportate.

Am reușit punerea în funcțiune la Satu Mare a unui laborator de testare a îmbolnăvirii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și testarea unui număr de 1178 de persoane până în prezent.”

4 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Să dea domnul să rămână tot așa!

  2. Haha Răspunde

    Pe noi ne doboara rujeola , de curati si nepatati la creierele mici si nevaccinate ! Vai de steaua noastra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.