Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Spargeri în plină zi în Satu Mare. Hoțul, prins de un păgubit și dat pe mâna Poliției

Un hoț a dat mai multe spargeri în municipiul Satu Mare, în plină zi! Acesta a escaladat geamuri și garduri, doar pentru a pune mâna pe niște bani. Într-un final, hoțul a fost prins chiar de unul dintre păgubiți.

Biroul de Informare şi Relații Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este împuternicit să aducă la cunoştința opiniei publice următoarele:

Vă facem cunoscut faptul că, la data de 16.04.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul N.I. sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 225 alin.(1)- art.229 alin.(1) lit.d) şi alin.(2) lit.b) din Codul Penal cu aplicarea art.41 a1in.(1) şi art.4.3 a1in.(1) din Codul Penal şi tentativă la furt calificat, faptă prev. şi ped. de art.32 rap. la art. 228 alin.(1)- art.229 alin.(1) lit.d) şi alin.(2) lit.b) din Codul Penal cu aplicarea art.41 alin.(1) şi art.43 alin.(1) din Codul Penal, totul cu aplicarea art.38 a1in.(1) C.pen., constând în aceea că:

  • în data de 06.04.2020, in jurul orelor 13:15, inculpatul N.I., a pătruns, fără drept, prin escaladarea geamului, în locuința persoanei vătămate C.I. situată în mun. Satu Mare, de unde a sustras suma de 40 de lei.
  • în data de 11.04.2020, în jurul orelor 15:00, inculpatul N.I., a pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului, în locuința persoanei vătămate S.I. situată în mun. Satu Mare, cu intenția de a sustrage bani sau alte bunuri, fiind însă surprins de persoana vătămată.

Față de inculpatul N.I. a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de  ore, urmând ca acesta să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare


3 comentarii

  1. bla Răspunde

    Sper ca a primit o bataie inainte sa-l dea pe mana autoritatilor

  2. Alecu Russo Răspunde

    Cineva cind fura in aceste zile grele . merită sa fie dus la munca patriotica.

  3. Alecu Russo Răspunde

    Asta e rrumania plin de tigani inputiti pentru un vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.