Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Tot mai mulți inconștienți. Un alt sătmărean s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din izolare

Tot mai mulți inconștienți. Un alt sătmărean s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din izolarea la domiciliu.

Biroul de Informare şi Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 08.04.2020 la nivelul Parchetului  de pe lângă Judecătoria  Negreşti Oaş, a lost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin.2 din C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 30.03.2020, organele de poliție din cadrul Post Poliție Comunal Tarna Mare s-an sesizat din oficiu cu privire la faptul că numitul B.V.L. nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni şi combate răspândirea virusului SARS-COV-2, părăsind locuința fără aprobare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători  de poliție judiciară din cadrul  Postului de Poliție comunal Tarna Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate in cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum şi a prezumției de nevinovăție.

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.