Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Lumina Sfântă de la Ierusalim, distribuită de poliţişti la spitalele din Satu Mare

Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost distribuită de poliţişti azi noapte la spitalele din judeţ.

Conform tradiţiei din ultimii ani, Lumina Sfântă a fost adusă cu un avion de la Ierusalim la Bucureşti, iar de la Bucureşti cu un alt avion de mici dimensiuni a fost răspândită în Satu Mare.

În acest an lumina a fost distribuită preoţilor ţinându-se cont de restricţiile impuse din cauza pandemiei.

“În această noapte polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Satu Mare au dus Lumina Sfânta in Spitalele, Centrele de tip Familial și Casele de Copii de pe raza localităților Satu Mare, Tășnad, Mediesu Aurit, Oar, Halmeu și Beltiug”, a transmis IPJ Satu Mare.

11 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Jenant cu ce prostii se ocupa politia ! O tara primitiva

  2. Ardelean Răspunde

    Degeaba…nu s-au putut abtine sa nu se faca sluj la picioarele pochilor. Si te mai miri ca in Hunedoara is fugariti din cartiere, cand incearca sa se umfle in pene in fata amaratilor.

  3. Un om Răspunde

    @cetatean, @Ardelean,

    HRISTOS A ÎNVIAT !
    Se pare că mai mult nu puteți…..doar atât.

  4. Alin Răspunde

    Ba da prosti sunte.ti….comentarii de tot rahatul…..bravo politia….dar sunt tot oameni si ei nu ? Toti aveti ceva cu Biserica acum si cu preotiii dar de ce p… mea vreti botez cununie si inmormantate ? Dute cu tatal tau mort si punel in fundul gradinii sau cu mata moarta ….de ce fugi la preot ?

    • cetatean Răspunde

      Alin te inteleg ca esti politistul comunitar din imagine si atata poti ,esti limitat ,dar institutia la care lucrezi nu apartine de BOR . Cheltuiala cu Pol Comunitara se face din banul public

  5. ... Răspunde

    Lasă-l. El și-a săpat locul propriu de veci în capătul ogrăzii. Cred că îți dai seama lângă ce.😉😧

  6. Profesor Răspunde

    Frumos gest! Dacă până și LUMINA SFÅNTĂ îi deranjează pe unii, lăsați-i în întunericul sufletului lor! Felicitări și respect polițiștilor!

  7. Eu Răspunde

    Atat medicii cat si militienii nu au avut alte treburi mai importante…carau si primeau lumina….bolnavii si hotii isi vedeau de “treburi”….

  8. Y_grec Răspunde

    Asta cu lumina ‘ sfântă ” de la Iertrusalim este o tradiție recentă a bisericii ortodoxe , mai exact din anul 2009 , îinițiată de politicieni fără scrupule în scopuri electorale , iar mai apoi confiscată de popime care și-a dat seama că e o chestie foarte bună de prostit oameni primitivi .

    • Arctic Fox Răspunde

      Foarte bine punctat Ykule. E utila popimeii, pt a-si orbi si mai mult oițele, dar la fel de utila si kui alte letiu si firmelor care isi fac imagine. Un pod aerian de-asta, o data pe an, si uita prostimea de autostrada codrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.