Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Mesajul primarului Kereskényi Gábor cu ocazia Paștelui

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a transmis sâmbătă un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale, în care subliniază că ,,pentru a ieși din întuneric trebuie să ne uităm la cei de lângă noi cu spirit de solidaritate.”

,,Dragi sătmăreni, sunt zile dificile pentru toată lumea. Trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. De multe ori ne cramponăm de probleme minore, plângem din nimicuri, dar iată ce ușor se propagă adevăratul rău. Pentru a ieși din întuneric trebuie să ne uităm la cei de lângă noi cu spirit de solidaritate.

Dumnezeu este refugiul nostru și forța noastră, un ajutor foarte prezent atunci când suntem în dificultate. Celor care lucrează în spitale, celor care încearcă să ajute alți oameni, vreau să le transmit multă putere. Din această situație putem ieși doar împreună. Hristos a Înviat! Sărbători în liniște și pace!”, a transmis primarul municipiului Satu Mare.

10 comentarii

  1. Buta Foria Răspunde

    Sanatate multa,domnule primar !

  2. Norick Răspunde

    Da, Hristos a Înviat !!
    Fix azi o săptămănă!!

  3. Norick Răspunde

    Si ce ar fi daca n-ai fura?? O ai in sange si nu poti abtine?? Cat de prost poti fi să nu ai un nickname personal?? 😀

  4. Norick Răspunde

    Te suttyó falcs Norick!
    Szégyeldd magad.
    Szüljön anyád sünt !!

    • Norick Răspunde

      Suttyó anyád volt, amikor nem nyelt inkább le téged, mint reggeli ital… Amúgy a “falcs” szó csak nálatok falun divat hűlyepulya.. 😀 😀

  5. Satmarean Răspunde

    Multumim d-le primar.

  6. Alecu Russo Răspunde

    Bine ca craciunul cade pe aceasi zi . Pastele de ce nu?

    • ... Răspunde

      Ia sapă puțintel și vei afla! E ceva cu tipul de calendar folosit plus țeasta groasă a unora.

  7. Pt alecu ruso Răspunde

    Știi când a cazut Crăciun in ziua de Paști?

  8. Vitok lucian Răspunde

    Stimate domnule primar.Cunoastem maniera aceasta de a face ceva din vorbe.Grija cea mai mare a primariei a angajatilor ei si implicit a dumneavoastra trebuie indreptata spre curatenia orasului.Zonele de risc de transmitere al virusului cuvid 19 sunt toate zonele care leati neglijat pana acum cam toate primariile au neglijat aceste zone.Domnule primar cum credeti ca scapam de virus daca conditiile de viata a acestor oameni sunt de toata critica.DORIM SA VEDEM CA PRIMARIA DEZVOLTA PROCRAME DE LUNGA DURATA IN CARE TOATE PERSONELE DE ETNIE ROMA SI DEFAVORIZATE SA FIE EDUCATE INTEGRATE SOCIAL.TOATE ZONELE DE RISC CUM ESTE ZONA DE LA STADIONUL UNIO SI CASELE DE LA FOSTA FUNDATIE HANS LINDER SA FIE ADUSE LA UN STADIU DE CURATENIE EXEMPLARA.DEGEABA VORBITI DOMNULE PRIMAR DACA NU FACETI NIMIC IN ACEST SENS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.