Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Noi imagini de pe Centura Sătmarului. Podul peste Someș prinde contur

Noi imagini de pe Centura Sătmarului. Noile imagini de pe Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare prezintă stadiul în care au avansat lucrările în această perioadă, cadrele fiind realizate în perioada ianuarie – martie 2020.

Important de menționat este faptul că podul principal peste râul Someș, inclus în proiectul Centurii Sătmarului, a început să prindă tot mai mult contur, iar lucrările în general au avansat serios în ultima perioadă.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

Proiectul are ca termen de execuţie actualizat sfârşitul lunii iunie 2021, termenul iniţial decembrie 2020 fiind prelungit datorită procedurilor dificile de relocare a liniilor de înaltă tensiune şi a reţelelor de gaz.

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    La cum merg lucrurile acum, probabil ca pe acest pod vor circula numai coronavirusii.

  2. ... Răspunde

    imbecil comentariu, mai rar asa minte tampita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.