Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști, în a doua zi de Paști, în județul Satu Mare

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști, în a doua zi de Paști, în județul Satu Mare. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de peste 118.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

În cursul zilei de ieri, 20 aprilie, 189 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În  ceea  ce  privește  sancțiunile  contravenționale, în  cursul  zilei  de ieri, 20 aprilie, polițiștii  au  aplicat  58 de  sancțiuni  contravenționale,  în valoare  de  118.800 de  lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 769 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

2 comentarii

  1. Golf Răspunde

    118800 / 58 = în medie 2048 de Lei per amendă – mă aștept și la o ripostă din partea cetățenilor. Dacă dai în cap la o nevertebrată colegii lor se asigură că te “sinucizi” înainte să ajungi la proces.

    Ăștia sunt bravii milițieni aflați în slujba cetățeanului:

    https://www.gandul.ro/stiri-2/sanctiune-amenda-usturatoare-pentru-o-batrana-de-72-de-ani-cum-s-a-ajuns-in-aceasta-situatie-problema-nu-e-de-neglijat-19424748

    FUCK THE POLICE!!!

  2. Eu Răspunde

    Ce ganduri au unii…cica daca ii dai in cap…bah salbaticule locul tau e in jungla!! Ce animal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.