Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident mortal în județ! Biciclist (29 ani) lovit în plin de o autoutilitară

Un accident de circulație s-a produs ieri, în jurul orei 22.30, pe DN 1F, în afara localității Căuaș, deplasându-se la fața locului polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Carei.

În urma primelor verificări efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Carei, care aflându-se la volanul unei autoutilitare a accidentat mortal un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Căuaș, care se deplasa cu bicicleta neechipată corespunzător pe carosabil, fără a fi echipat cu îmbrăcăminte fluorescent reflectorizantă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Ieri era sa ma omoare un teribilist langa Uzina de apa de pe Odoreului . Eram cu bitza , el a intrat in depasirea unui camion venind dinspre Martinesti , desi era linie continua , curba si eram eu pe sensul contrar . Parca nici nu eram acolo chiar daca a fost ziua , si aveam si farul bicicletei in functiune . Daca nu ieseam in decor era si asta o stire pe portal , nu ? Biciclist nu acorda “prioritate” unui cocalar . Da , no , mortu-i vinovat , nu ?

  2. Eu Răspunde

    Du-te dracului cu bicicleta ta cu tot,as vrea sa te plimb o zi prin oraș să vezi cum umbla o grămadă de bicicliști pe străzi,nu se uită,nu se asigura, nu se dau jos de pe ia când trec strada și multe altele,iar tânărul care a murit să-i fie țărâna ușoară,da la 22:30 e cam întuneric și să nici nu ai nici un fel de echipament da iluminat sau vestă înseamnă că ești un cam inconștient,nici nu vreau să mă gândesc cum se simte șoferul care la acroșat

    • Nha Răspunde

      Este adevarat ce spui , mai sunt si eu cand e nevoie cond.auto si observ indisciplina in trafic si a soferilor si a biciclistilor si a pietonilor , a politailor inclusiv , care de ex parcheaza masinile de pol. pe trecerea de pietoni de la sediul de pe Mircea cel Batran . Dar , de aci pana la a merge dracului e cale lunga , amice ! Presupun ca tu esti “REGELE soselelor ” , far’ de cusur , nu ?

  3. Unu' Răspunde

    VINOVAȚI, parțial, de cele întâmplate sunt și conducătorii IJP Satu Mare și cei ai poliției rutiere, care în ultimii ani (peste 10) nu au întreprins niciun fel de acțiuni preventive adresate exclusiv bicicliștilor!!
    Bicicliștii circulă fără să cunoască nici măcar cele mai elementare reguli de circulație, fără să fie echipați și pe unde nu au nici un drept, dar nu se găsește nici un polițist care să-i sancționeze, deși încalcă legea, iar amenzile sunt destul de mari!!!

    În ultimul an, acesta este cea de-a 5-a sau a 6-a victimă care putea fi salvată doar prin faptul că poliția își făcea treaba pentru care este plătită!!!
    Stimați tovarăși de la conducerea IJP Satu Mare, Poliția Rutieră Satu Mare, gardienii publici (Puiule și tu!) sunteți părtași la aceste omoruri!!! Nu vă plătim să stați prin birouri sau să stați la pândă cu radarul, ci să faceți și PREVENȚIE!!!!!
    Până atunci, sunteți doar niște criminali plătiți din banul public!!

  4. Eu Răspunde

    Nu sunt o persoană foarte colerica de fel dar când zi de zi te confrunți cu astfel de bicicliști,șoferi și pietoni neatenți te mai și enervezi,nu sunt regele șoselelor dar prea predomină neatenția și nepăsarea mai nou….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.