Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

Angajat DGASPC Satu Mare confirmat cu COVID-19

Angajat DGASPC Satu Mare confirmat cu COVID-19. Un angajat al Casei de tip familial Maria din municipiul Satu Mare a fost diagnosticat cu COVID-19.

Reprezentanţii Instituţiei Prefectului au declarat pentru PortalSM că este vorba despre un bărbat ce ar fi trebuit să intre în tură, dar a fost testat înainte cu o zi şi a fost descoperit pozitiv, astfel că nu a intrat în contact cu copiii sau alţi angajaţi DGASPC.

De la declanşarea pandemiei angajaţiii de la casele de tip familial lucrează în schimburi de câte două săptămâni, izolându-se în această perioadă la locul de muncă, pentru a preveni astfel o eventuală infectare a copiilor. Înainte de intrarea în tură, angajaţii sunt testaţi. Astfel, bărbatul trebuia să intre în tură duminică, iar sâmbătă i s-a făcut testul ce a ieşit pozitiv.

Bărbatul este internat în spitalul Covid din Satu Mare. Familia acestuia a fost izolată la domiciliu.

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    numele persoanei sunt foarte curios.

  2. Curios Răspunde

    @unu din câte știu, este vorba despre despre un tip care este soțul șefei biroului de resurse umane de la Direcția de Protecție a Copilului, Raluca Fărcaș. Și Prefectura a mințit. După ce Ovidiu a fost găsit pozitiv, soția a mers la muncă mai departe (ieri era acolo), deci nu a intrat familia în autoizolare. Iar preotul, care este și asistent social la Casa Maria, NU este dintre cei care au lucrat în ture, ci în program de lucru de 8 ore…

    • Virgil Răspunde

      Stimabile Curios,
      Vad ca ii cunosti pe cel in cauza iar neadavarurile pe care le afirmi sunt in cel mai bun caz dovada a ignorantei tale sau in caz contrar a prostiei, sau a micimii sufletului tau.
      1) familia e in izolare din momentul in care au primit rezultatul testului asa ca e nevoie sa te updatezi si sa iti gasesti informatori veridici intrucat in aceasta saptamana doamna nu a fost la serviciu( aceasta afirmatie poate fi probata cu imagini ale camerelor de filmat sau cu declaratii de la la oricare dintre angajatii DGASPC SM)
      2) asistentul social -educatorul – de la Casa Maria nu a lucrat in ultimele saptamani, iar acesta a fost motivul pentru care a fost testat sambata ( daca te intereseazi sa gasesti adevarul, nu-i greu de gasit intrucat ai atatea mijloace la dispozitie)
      3) oare in toata aceasta tembela inversunare, nu era potrivit sa te interesezi intai ce face acel om, cum e apreciat si asumat ca tata de copiii din casa, sa te interesezi serios daca si unde a gresit si apoi sa vorbesti?

  3. cazma Răspunde

    Ar trebui facuta o testare mai larga in Satmarel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.