Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Bărbat căutat pentru săvârșirea a 26 de infracțiuni, reținut la PTF Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, căutat de autoritățile din Luxemburg pentru săvârșirea a 26 de infracțiuni, în anul 2019.

Joi, 28 mai, în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 37 de ani.

La verificări, poliţiştii de frontieră au constatat că acesta este căutat de autoritățile din Luxemburg, pe numele lui fiind emis, în 9 aprilie 2020, un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății, infracțiuni contra ordinii și siguranței publice și infracțiuni contra persoanei.

Bărbatul a săvârșit 26 de infracțiuni pe teritoriul Luxemburgului, în decursul anului 2019. Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.