Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

Cea mai “în vogă” trupă din România, trebuia să vină la Zilele Oraşului Satu Mare.

Cea mai “în vogă” trupă pentru tineret din România, trebuia că vină la Zilele Oraşului Satu Mare. Este vorba despre trupa 5Gang, care are milioane de urmăritori pe reţelele de socializare.
Potrivit GNV, la Zilele oralului Satu Mare trebuiau să concerteze italienii de la Ricchi e Poveri, Smiley, trupa Bucovina, trupa Subcarpați, Mono Jacks, Șuie Paparude, Quimby, Zseda, Kelemen Kabatban.
Din cauza pandemiei evenimentula fost anulat.
”Încă din iarnă ne-am făcut un plan pentru ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare. Ne-am fi dorit să avem parte de o ediție foarte reușită, de aceea ne-am gândit să invităm interpreți valoroși și trupe cunoscute. Atât din țară, cât și din străinătate.

Cu o parte dintre ei s-a luat deja legătura, probabil că au fost semnate chiar și precontracte, dar din păcate, pandemia de coronavirus nu ne mai oferă posibilitatea de a organiza acest frumos eveniment dedicat sătmărenilor”, a declarat, pentru Gazeta de Nord Vest, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, pentru Gazeta de Nord Vest.

9 comentarii

  1. Om Răspunde

    Intr-un an la un la ,, Damburi” au venit unii cu niste texte de iti era mai mare groaza sa-i asculti. Pornografie curata. Decat sa se arunce banii pe din astea, mai bine nu.

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Niciun concert, pana nu se termina al treilea pod!
    Primaria sa nu mai iroseasca banii din taxe si impozite pe “artisti”, ci sa repare drumurile locale si sa faca podul mult promis
    Asta-i!

  3. D Răspunde

    sa sarbatorim cind au terminat al treilea pod

  4. Observator Răspunde

    Atunci mai așteptati sa curga muuulta apa ….sub cele doua poduri …….

  5. D Răspunde

    Mai bine asteptam , decat sa ne curga banii pe Somes.

  6. Formatie de guma Răspunde

    Cine is astia ma? 5 gang? Nu a auzit nimeni de ei. Iar poza (daca ei sunt in poza) e destul de sugestiva.. adica ne arata obrazu niste mucosi! Cine sunt ei ma sa arate obrazu cu degetu? Ce concert le trebuie lor? Mai bine sa mearga banii respectivi pentru ceva folositor(cum zice cineva mai sus), pentru poduri, drumuri, educatie, echipamente medicale.. Nu ne trebuie concerte pentru boschetari si mici la 10 lei bucata.

  7. bla Răspunde

    Niste incapabili. Mi-e scarba de ei. Astia nu sunt artisti! Sunt niste vloggeri crescuti pe banii parintilor. Au investit parintii lor o gramada de bani in canalele lor de rahat pentru a avea subscriberi. Tinerii care-i urmaresc , o fac pentru ca si ei vor sa ajunga ca dansii, nu ca ar avea ceva de prezentat. Aduceti formatii adevarate , nu prefacuti si beshinosi . Avem atatea formatii adevarate in Romania si primaria a vrut sa aduca rahat impachetat frumos. RUSINE

  8. ... Răspunde

    Am făcut un minim efort să dau căutare pe goagăl. Măi fraților, zici că-i manele! Pe cuvântul meu. Dacă se dau bani publici și nu puțin pe așa ceva mă apuc și eu să cânt. Pe cuvântul meu de onoare! Nu discut de gusturi muzicale dar la ăștia unde-i muzica? Pur și simplu execrabil. Niște leșinați care se fâțâie în clip. Așa că decât să “concerteze” ăștia la noi mai bine nu! Formație de prezervativ găurit.🤮🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.