Ultima actualizare: azi, 16:34
Locale

Coronavirus Satu Mare: Niciun caz nou în județ în ultimele patru zile

Niciun caz nou de coronavirus nu a fost raportat de la Satu Mare în ultimele patru zile, iar astfel, numărul sătmărenilor depistați pozitiv cu COVID-19 rămâne la 61. La nivel național, bilanțul îmbolnăvirilor a depășit 18.500.

Până astăzi, 27 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.594 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.162 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 1219 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 165 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.935 de  persoane. Alte 82.655 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 397.563 de teste.    

5 comentarii

  1. io Răspunde

    E bine! Ar trebui, in situatia data, sa mai rezervam un spital pentru noul Covid 19 si sa introducem noi masuri drastice de protectie antinoulcovidnouaspe! Trebuie inchise si pietele si benzinariile ca sa nu se mai propage noul covid…

    • satmarean Răspunde

      Cred ca esti un IDIOT care crede in conspiratii 5G, care crede ca nu exista virusul etc. Ce bine era daca nu te fãta mã-ta si ramaneai doar la statusul de conspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Proiectul de la Acumularea Călinești parcurge etapele necesare obținerii acordului de mediu

Administrația Bazinală de Apă (ABA) Someș-Tisa realizează demersurile necesare în vederea obținerii acordului de mediu pentru proiectul “Creșterea capacității de...

Închide