Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Coronavirus Satu Mare: Numărul cazurilor rămâne la 58

Niciun caz nou de coronavirus nu a fost raportat de la Satu Mare în ultimele 24 de ore, iar astfel, numărul sătmărenilor depistați pozitiv cu COVID-19 rămâne la 58. La nivel național, bilanțul îmbolnăvirilor a depșit 17.300.

Până astăzi, 20 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 1141 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.050 de  persoane. Alte 30.645 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 332.487 de teste.

Un comentariu

  1. Szalma Jack Răspunde

    Care 58 ???!!!Pe site-ul PresaSm scrie ca in Ardud ar fi fost descoperita o persoana infectata !Si inca una la un Centru de plasament ?!De ce sunt ascunse aceste informatii???E corect ca lumea sa stie !!Pentru ca e posibil ca persoana din Ardud,de exemplu, sa fi avut contact cu localnici,cu vecini sau rude,care de asemenea pot fi infectati !!Nu inteleg de ce se ascund aceste informatii,cand de fapt ar trebui sa fie facute publice,iar cei care au fost in proximitatea unui bolnav sa poata descoperi la timp infectia !!Alooooo,handicapati ai sistemului,intelegeti sau sunteti batuti in cap ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.