Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Cum fentează ,,descurcăreții” restricțiile în Satu Mare. La plimbare cu adeverințe false

Unii ,,băieți descurcăreți” din Satu Mare continuă să sfideze ordonanțele militare. Aceștia încearcă să fenteze restricțiile prin orice mijloace, cu toate că echipajele de Poliție patrulează des pe străzi în această perioadă.

Un nou dosar penal, de data aceasta având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals a fost înregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Concret, în data de 03.05.2020, în timp ce pe teritoriul României era instituită starea de urgență ca urmare a Decretului președintelui României nr. 195 din 16.03.2020, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare, au oprit pentru control o persoană de sex masculin, care a prezentat pentru a justifica deplasarea sa, o adeverință eliberată de societatea angajatoare. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu figurează ca angajat al respectivei societăți, societatea în cauză fiind în curs de autorizare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe Iângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.