Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Dosar penal pentru un sătmărean. S-a urcat în mașină și a fugit din carantină, împreună cu familia

Procuror Moiş Corina, purtător de cuvânt în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Vă facem cunoscut faptul că, la data de 02.05.2020, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă pev. şi ped. de art. 352 alin.(1) C.pen.,ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, Secţia 1 Poliţie Satu Mare – Biroul de Investigaţii Criminale.

În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 01.05.2020, în jurul orelor 22:00, numitul Ţ.B., conducând autoturismul marca Porsche, însoţit de numita G.E. şi minorul Ţ.E., a părăsit centrul de carantinare în care aceştia au fost aduşi în convoi, comunicând că se deplasează la domiciliul lor situat în mun. Satu Mare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 1 Poliţie Satu Mare – Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa: Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare

8 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Ț. B.??? Pe bune? Nici numele pocăitului nu sunteți în stare să-l spuneți? Ăsta nu o să se mai “coacă” niciodată? Ești bătrân deja pentru figurile astea de 2 lei, măi”Ț.B.” !

  2. Ion Răspunde

    Pisat notoriu de doi lei ,sa ii dea 1 anisor cu executare sa ii tina de urat la tatasau!

  3. satmarean Răspunde

    asta inseamna presa satmareana, slugi.

    • c-block Răspunde

      A început de pe vremea lui Anderco când unii ziariști și nu puțini erau pe statul de plată al primarului. Păi dacă se poate și așa!😤😱😥

      • Herm Afrodita Răspunde

        Nu erau pe statul de plată,erau COMPLICI la fărădelegi !!Cum crezi că a pus ”cineva ” mâna pe aproape o stradă intreagă,in plin centrul sătmarului ???Din ”presă” ??!!Ha,ha !!Dar un fost sef de militie,cum crezi că s-a ales cu aproape jumătate din cladirile nerevedincate din centrul sătmarului ??Nu dau nume,ca să pot să afirm că este vorba de un pamflet !! Sa râdă cine crede că e de râs !!

        • c-block Răspunde

          Știu concret ziariști. Unii și acum scriu. Mă rog, unul din ei când este așa mai treaz. Imposibil să nu se știe unde trebuie. Dar sunt povești vechi. La o cercetare mai atentă voi afla la o adică că fapta nu există. Dar și de aici rezultă calitatea presei locale.

        • Otelarul Răspunde

          Șantajul de presă are epicentrul pe strada Mircea cel Bătrân! Tic tac, se apropie scadență!

  4. cârcotaş Răspunde

    Îmi amintesc ce siderat am fost în vremea când justiţia îşi făcea treabă cu A. s-a găsit un lider de presă sătmărean să imagineze un ,,referendum” pe faptele împricinatului pt. a scoate în evidenţă faptele bune ale acestuia care să ,,ungă” cumva convingerea justiţiei că e păcat să ne văduvească de aşa personalitate(a fost articol în ziar). Pare incredibil dar aşa a fost. Naivitate împinsă la extrem de îndatorare (prietenii ştiu de ce). Până la urmă s-a arătat ,,dreptatea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.