Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Aglomerație mare pe b-dul Cloșca! Continuă lucrările pe b-dul Octavian Goga

Aglomerație mare pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare din cauza restricțiilor de circulație din zona respectivă.

În momentul începerii lucrărilor pe bulevardul Octavian Goga, circulația a fost restricționată pe tronsonul cuprins între str. C.S Anderco și intersecția Burdea. Totodată, se circulă pe o singura bandă de circulație pe direcția bulevardul Lucian Blaga spre drumul Careiului, iar celălalt sens de circulație este închis.

Circulația rutieră spre Bulevardul Lucian Blaga se desfășoară pe bulevardul Cloșca – str. C.A. Rosetti- str. C.S. Anderco.

Lucrările de pe b-dul Octavian Goga sunt complexe și dificile, potrivit primarului Kereskenyi Gabor. La finalizarea lucrărilor de pe bulevarul Octavian Goga, vor începe lucrările de reparații și reamenajare a intersecției Burdea.

2 comentarii

  1. aaa Răspunde

    da tare lucrau si azi stateau rezemati de gard si se jucau pe mobil cristosu lui de primar cu muncitorii lui rad de soferi cum stau blocati Burdea-M17 40 min.

  2. Ion Răspunde

    Dar un picior de polițist nu vezi prin sensul giratoriu care sa fluidifice cat se poate traficul,adică să mai trimita o parte din mașini spre centura de la drexmaier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.