Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Gabriel Leş despre guvernarea PNL: Nu se pricep. România se va prăbuși cu 9%!

Senatorul PSD Gabriel Leş a arătat, într-o postare pe Facebook, că tot ce ştiu preşedintele Klaus Iohannis şi guvernarea liberală este să dea vina pe PSD pentru situaţia în care a ajuns ţara. El susţine că guvernarea PNL nu se pricepe nici măcar să modifice legile şi avertizează că pe fondul nepriceperii România se va prăbuși cu 9%!

Mesajul senatorului Gabriel Leş:

Prin atacul agresiv și populist din seara asta la adresa PSD, Iohannis încearcă să ascundă faptul că regele e gol.

Au probleme de constituționalitate. Nu știu nici măcar să dea legi cum trebuie. Au amendat abuziv românii, încâlcând flagrant Constituția. CCR i-a și articulat zilele trecute pentru asta. În loc să vină să explice ce s-a întâmplat și cum ar trebui reparată situația, cum să fie legile date de ei, ei strigă bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin să explice dintr-un motiv foarte simplu: nu știu cum. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

Au probleme economice. Nu știu să scoată România din marasmul economic în care am intrat din cauza pandemiei covid. Analizeze sunt fără echivoc: România se va prăbuși cu 9% anul acesta. În loc să vină cu soluții cum să repornească economia, cei de la putere, cu Iohannis în frunte, nu știu altceva decât să strige bau-bau: PSD e de vină.

Nu vin cu soluții dintr-un motiv foarte simplu: nu au nici un fel de soluții. Nu se pricep. Tot ce se pricep e să strige primitiv: PSD e de vină.

Domnule Iohannis, când o să vină istoria peste Dvs, tot PSD-ul o să fie de vină? Nepricepuților…

19 comentarii

  1. joliku Răspunde

    pe ce lume traiesti …., se va prabusi, din ce cauza?

  2. Garuboz Răspunde

    Ma …..ascundete!

  3. pop diana Răspunde

    Stimate PSD-IST,parca va bucurati de problemele tarii,dumneavoastra din ce traiti/copii din ce traiesc nu va lipseste nimic,ca la popor da,agoniseala va ajuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Vasile Răspunde

    Te pomenesti ca daca ar fost psd ul la.putere ar fi crescut cu 90 la suta.

    • Bogu Răspunde

      Evident. Pai si in perioada crizei economice mondiale din 2007-2008 au venit cu acelasi text. Problema este a noastra, ca-i ascultam inca.

  5. Nichita Răspunde

    gabisor mai bine spune tu pe cine ai contactat sa lucreze cu tine o doamna care va sufla puternic in ceafa si devine tot mai popuiara? hai gabisor una din trei x x sau x? sau poate reproducem textul?

  6. unu Răspunde

    daca chiar stii numele doamnei de ce nu afisezi, daca nu stii taci naibii

  7. unu Răspunde

    asa de curiozitate va zic toti care deputatii si senatorii au amante la bucuresti:) in aparatamentul chiriat mai sta o chiriasa cat sunt acasa domnii parlamentari:)

  8. platitor de taxe Răspunde

    da banii furati inapoi poporului gunoiule apoi da din gura!!!!!!!!!

  9. realist2 Răspunde

    E usor sa latrii. Ani de zile ce ati facut gunoaielor?

  10. Nha Răspunde

    Un mascarici pocait pe care nu stiu de ce il tot promoveaza portalul ! Se vede din comentarii ce priza are la public , e un numar pe lista psd , nimic mai mult . Numarul ca atare valoreaza mai mult decat panarama asta .

  11. bombom Răspunde

    ba pocaitule, luatti-as d-zeu ala al tau in ****, stiti numa sa criticati. v-as zpanzura pe toti politicienii. pe toti , de-un pom pe tine ,silaghi,govor si mai sunt leprele care va sug de ****. gen stef….! jegosilor

    • x-ulescu Răspunde

      ba organ barbatesc .. da werner cu gloata lui de pupincuristi de la pnl.usr ce au facut si fac in continuare..numa critici la psd , cucu de la ora 18 …psd,psd.psd, a fost ora 18 . Ploua e de vina psd-ul , nu ploua e de vina psd-ul ,.werner ( io no pot ) nu poate e de vina psd-ul,cand ar putea si nu are ce .e de vina psd-ul …

      • XProsterminator Răspunde

        Spanzura-te xsulescule, pentru binele tau, te rog pune-ti streangul la gat. Sau poti sa stai printre noi fara probleme, da ciocu’ mic, ca esti prost.

      • S-Culescu Răspunde

        Ma-ta cand te-o facut, nu cred ca s-o gandit ce Monstru o sa-i iasa pe pzda. Ca te-ar fi batucit de nu mai puteai acuma sa spui nici WERNER… NAZISTULE ORDINAR! GUNOIULE!… este prea putin zis…

      • XProsterminator Răspunde

        Ma prostanacule, exact asa faceti voi, Iohannis ii de vina pentru orice. F… ten gura de nemernic…

  12. anonim Răspunde

    apoi m-a afisantilor ase cum v-a place vooua am vrut sal fak prost makar pa unu din vooi danupot ca sintetii de o seamma

    • anonim Răspunde

      ….. așe kă mă uit în oglinda spartă din casă și vorbesc de unul singur…..😱

    • .. Răspunde

      Tu nu ştii scrie corect, n-ai voie să postezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.