Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

La terase se va merge doar cu rezervare. Măsurile aplicate de la 1 iunie

Terasele și plajele se redeschid de la 1 iunie, iar potrivit măsurilor de relaxare publicate vineri seară în Monitorul Oficial, la terase se va merge cu rezervare și va fi interzis transferul meniurilor sau al solnițelor de la o masă la alta, acestea fiind dezinfectate după plecarea clienților.

De asemenea, se va păstra o distanță de minim doi metri între mese și cel mult patru persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite. Va fi interzis transferul meniurilor sau al solnițelor de la o masă la alta, precum și consumarea produselor în picioare. Personalul care servește clienții va purta măști și mănuși.

Tot de la 1 iunie, cei care vor să meargă la plajă, la cele concesionate, își vor face rezervare online sau telefonic. Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de doi metri, iar turiștii vor avea culoare unidirecționale pentru deplasare. În plus, se va evita servirea de produse neambalate.

3 comentarii

  1. garcea Răspunde

    Sunt curios cum e culoarul unidirectional la toaleta terasei , si cine spala clanta si restul dupa fiecare client.Si cum ramane cu aerul din acel spatiu mic ,daca cineva tuseste inauntru ? restul rupa , toti pot fi infectati !!!

  2. varu Răspunde

    Z garcea
    Eu ma gândeam ca ,fiind dezinfectanți la indemanâ se poate rezolva problema, …Tu ce zici..? Dezinfectam mana nu clanța ,iar daca tu vrei dezinfecteaza-ți și ……a .

  3. ... Răspunde

    Eu zic că mai bine stați acasă. Decât așa de dragul sportului să stai pe frigul ăsta pe terasă mai bine acasă. Zic eu. Mai încolo când va fi mai cald da. Să lăsăm grupulsecretdenecomunicare să se lămurească pe parcurs ce și cum cu aceste detalii mărunte. Ca și cu zona metropolitană. Până ne-au lămurit s-o gătat și subiectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.