Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Poliția în acțiune! Sancțiuni în valoare de 75.000 lei, în județ, într-o singură zi

Poliția în acțiune! Sancțiuni în valoare de 75.000 lei, în județ, într-o singură zi. Peste 100 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat, în data de 30 aprilie, misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 30 aprilie, polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale în valoare de 75.000 lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 571 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 41 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constate nereguli.

6 comentarii

  1. Am Răspunde

    Degeaba.Nu au fost plătite amenzile.Acceasi situatie ca a prostituatelor care sunt amendate si nu plătesc un leu iar proxenetii sunt lăsați să si faca treaba,deși proxenetismul este considerat infracțiune și pedepsit conform legii cu închisoarea.Un joc de-a șoarecele și pisica.

    • ... Răspunde

      Compari prostituatele si proxenetii cu cei care au primit amenda pentru nerespectarea ordonantelor militare? Tu sigur esti ….. Stii tu…..

      • Am Răspunde

        Nu a fost o comparatie.A fost o constatare.Nu are legatura cu ordonanța militara.De ani e zile stau cu zecile pe Str Crișan si pe Str Corvinilor la colt si nimeni nu ia nici o masura.Ar trebui schimbată legea.Ele se distrează,rad.Sunt amendate si rad in continuare.Un om simplu daca nu plătește amenda are probleme.Ele daca nu plătesc ani de zile nu se întâmplă nimic.Nici macar munca in folosul comunității.

  2. Altu Răspunde

    Ce fapte de vitejie! E greu să fii milițian.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Ar fi ok ca presa sa preia dora comunicate din care rezulta cuantumul sumelor incasate, nu a amenzilor scrise. Si cu cifre exacte, nu “au fost date peste 100”. Pai pana mea, e greu sa spui fix 104, sau 175, sau 199. Musai “peste 100” sau “aproape 200”?

  4. Eu Răspunde

    Bipolar putin spus….alo vulpea!? Scrie ca s-au dat 66 sanctiuni in valoare de….probabil citesti doar titlurile…:-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.