Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

Program nou la Permise, Pașapoarte și Înmatriculări. Proba teoretică pentru permise se reia în iunie

Programul la Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări Auto se modifică pe perioada stării de alertă, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Astfel, începând cu data de 18 mai 2020, programul de lucru cu publicul va fi de luni  până vineri în intervalul orar 08.00- 20,00 pentru preluarea documentelor necesare pentru eliberarea pașapoartelor, respectiv a cererilor pentru înmatriculare, autorizare provizorie sau preschimbare permis de conducere.

Eliberarea pașapoartelor se face la sediu, de luni până vineri, între orele 08,00-16,00 sau se poate opta pentru transmiterea pașaportului prin serviciul de curierat, la domiciliu.

Eliberarea documentelor privind înmatricularea autovehiculelor se face la sediu, de luni până vineri, în intervalul orar 08,00-16,00.

IMPORTANT! Reluarea examinării practice pentru candidații care au fost programați sau le-a expirat dosarul de examinare (în perioada stării de urgență) se face începând cu data de 25.05.2020, urmând ca examinarea la proba teoretică să fie reluată după data de 06.06.2020.

Accesul în incinta serviciilor se face exclusiv pe baza programării online și va fi permis doar persoanei programate, cu respectarea distanțării sociale și a obligației de a purta mască de protecție.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

Un comentariu

  1. Pop Răspunde

    Nu poti cere mult de la romanuri asa is “construiti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.